opuštenija vaga zamenjuje organizovanu devicu

Sunce ulazi u Vagu: Na šta treba da pazite do 23. oktobra!

U isto vreme je Merkur u vagi koji produbljuje poznanstva i prijateljstva!

Zanimljivosti
Autor:
Sunce ulazi u Vagu: Na šta treba da pazite do 23. oktobra!
Foto: Profimedia

Dok letnji dani postaju sve kraći, veselo letnje raspoloženje polako zamenjuje sporiji ritam jeseni. Tokom noći 22. septembra, odnosno jesenje ravnodnevnice, Sunce ulazi u Vagu. Tada zvanično kreće sezona Vage, kada se raspoloženje menja od produktivnog i vrednog ritma sezone Devica, u opušteniju i druželjubivu atmosferu Vaga.

3 reči koje najbolje opisuju vaš horoskopski znak: Bik je pouzdan, Lav zavodljiv, a Vaga neodlučna!

foto: Shutterstock

Kardinalni odnosno glavni horoskopski znakovi poput vage predstavljaju figurativnu i bukvalnu promenu doba, i važe za inicijatore promena. Vaga preuzima i stvara atmosferu orijentisanu na veze, ali drugi kardinalni znaci (rak, jarac i ovan) mogu da očekuju dramu i tenziju, sa obzirom na to da predstavljaju suprotne vrednosti.

Nadamo se da ste radili dovoljno vredno poslednjih par meseci i vodili računa o obavezama, zato što je sada vreme da se zabavite. Došlo je vreme da veze zauzmu središnje mesto u vašem živortu, i da poraste želja za povezivanjem sa novim ljudima, druženjem sa prijateljima i romansom!

Zahvaljujući vagi, lakše će da vam pada saradnja sa drugim ljudima, i videćete kako će grupni rad odradi posao mnogo brže od samostalnog. Prijateljska druženja češća su tokom ovog doba, i vesela astro-klima vage takođe doprinosi razvoju romantičnih veza.

foto: Pixabay

Pored toga trebalo bi da se pazite, zbog vaginih naginjanja ka zabavi i želji da se poveže sa ljudima što brže, lako se zapada u zamku površnih odnosa. Vaga voli da voli ljude, što često može da vodi ka plitkim interakcijama i flertovima koji se nikada ne razviju u dublje odnose. Srećom, u isto vreme je Merkur u vagi, koja je planeta komunikacije i pomaže da se odnosi prodube.

Sada je vreme da izađete na ljubavni sastanak koji ste planirali! Da li čekate da napravite žurku? Krenite odmah da planirate, i biće uspešna. Pozovite kolegu na druženje i oformite novo prijateljstvo. Vreme je da flertujete, igrate se, i družite sa prijateljima ceo mesec, bez straha da će vam biti dosadno. Ova godina je bila astrološki tornado retrogradnih planeta i drame, tako da je vreme da se odmorite i opustite!

Horoskop za prevarene žene: Vaga tone kao Titanik, Blizanci beže!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs