Priča jedne amerikanke

Ispovest žene iz harema: Bila sam mlada i naivna, a ples sa njim je bio fatalan! Volela sam ga a on mi je naneo bol!

Bila je model i devojka željna slave, a onda je život odveo u potpuno drugi pravac...

Zanimljivosti
Autor:
Ispovest žene iz harema: Bila sam mlada i naivna, a ples sa njim je bio fatalan! Volela sam ga a on mi je naneo bol!
Foto: Shutterstock

Amerikanka Džil Dod je osamdesetih bila uspešan model, a onda je upoznala 24 godine starijeg muškarca i njen život je krenuo u drugom pravcu. Živela je u njegovom haremu pune dve godine, a sve pojedinosti otkrila je u svojoj knjizi "The Currency of Love".

"Imala sam dvadeset godina. Bila sam opijena slavom, odjednom sam potpisala ugovor sa prestižnom modnom agencijom, dobijala sam unosne angažmane u Francuskoj, snimala sam editorijale...

Bila sam mlada, naivna. Onda sam u Kanu upoznala niskog, proćelavog, debeljuškastog, ali neverovatno šarmantnog gospodina. Tek posle sam shvatila da je to o Adnan Kašogi, koji je zaradio milijarde na preprodaji oružja. Prišao mi je i pozvao na ples. Taj ples bio je fatalan", piše u kontroverznoj knjizi Džil koja danas ima 57 godina.

Mediji su sa Adnanom povezivali mnoge svetske zvezde- Džoan Kolins, Džeki Kenedi, Lajzu Mineli, Faru Fosit.

Bojanina jeziva ispovest: Krenula sam autobusom za Valjevo i sela pored jedne devojke. Tada počinje moj pakao!

A post shared by Jill Dodd (@jill_dodd) on

Usledio je ogroman šok. Za nju, potpuno neočekivan događaj.

"Bez ikakvog upozorenja, uzeo me je za ruku i na nadlaktici mi prstom umrljanom krvlju napisao "Volim te", piše, a već sutradan ona je bila njegova.

Za početak je bila gost na 280 metara dugačkoj jahti "Nabila" na kojoj se snimao Džejms Bond.

"Kad sam sa prijateljicom stigla na jahtu, Adnan nas je odveo do ogromnog plakara koji je bio prepun dizajnirane odeće. Razgovarali smo do pet ujutru i ja sam se zaljubila u njega", napisala je Džil.

Godinu dana kasnije, on je pozvao u vilu u Marbelji. Očekivala je da će tamo biti nasamo, ali dočekale su je druge žene. Kuća je bila prepuna prelepih mladih žena za koje Džil uopšte nije bila sigurna da li su bile punoletne.

"Otvoreno je rekao da želi da mu budem jedna od njegovih ljubavnica. Objasnio mi je da prema saudijskom zakonu sme da ima tri zakonite supruge i 11 ljubavnica. Pristala sam, jer sam ga volela", napisala je Dod.

Ispovest najbaksuznije žene na svetu: Ono što se njoj dogodilo viđa se samo u filmovima!

A post shared by Jill Dodd (@jill_dodd) on

I tako je postala deo harema. a to znači, da je uvek morala da čeka red, da bi vodila ljubav sa čovekom koga voli. Nekada i po nekoliko sati.

Ipak otrežnjujuće za nju bilo je jedno veče, kada je muškarac njenog života došao sa poklonom. U trenutku je shvatio da je došao u pogrešnu sobu, njoj se nije nadao, ali se samo okrenuo i otišao. Shvatila je da je za njega samo igračka, da to nije život za nju. Prekinula je vezu 1982. godine.

Nekada se oseća loše zbog svega, ima dana kada mrzi sebe, ali je srećna što je prošla kroz sve i danas je poronašla sebe. Ima supruga i troje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs