Pretskazanja u legendarnoj seriji

Simpsonovi predvideli budućnost?

Homerove dogodovštine su možda delom bile šaljivog karaktera, ali su se mnogi događaji iz ove animirane serije pokazali kao proročki, tvrde ljubitelji ove američke porodice
Zanimljivosti 17.10.2013. - 18:49h Autor: Tanjug
Foto: AP

Oni su najpopularnija američka porodica na filmu, iako je u pitanju animirano ostvarenje. Homer, Mardž, Bart, Lisa i Megi osvojili su milionski auditorujm širom sveta zbog svog specifičnog humora, koji izgleda nije bio ni malo bezazlen.

 

Simpatični likovi popularne animirane serije "Simpsonovi", koji već 25 godina zabavljaju gledaoce širom sveta, izgleda imaju proročanske moći.

 

Naime, primećeno je da su u nekoliko navrata tačno predvideli budućnost. Tokom godina, ljubitelji ove američke porodice mogli su da se uvere da su se pojedini događaji, na izgled potpuno šašavi, koje su Homer i njegova družina "pretskazali", zaista i dogodili.

 

To je slučaj sa konjskim mesom u hrani, satom koji govori, mašinom koja glasa za lošeg kandidata na predsedničkim izborima, prevodiocem bebećeg plača ili najavom o novoj turneji "Rolingstonsa". Sajt "BuzFeed" pobrojao je ukupno 21 pretskazanje Simpsonovih koje se ostvarilo.

 

Ukoliko želite da saznate koji su to filmovi zaista predvidelu budućnost kliknite OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...