i dalje prelepe

SVI SU IH ZNALI KAO NAJLEPŠE DEVOJČICE NA SVETU: Gde su danas i čime se bave Tilan i Kristina?

Njih dve su svi svetski mediji proglasili najlepšim devojčicama na svetu, a i danas plene svojom lepotom i važe za jedne od najtraženijih manekenki.

Zanimljivosti
Autor:
SVI SU IH ZNALI KAO NAJLEPŠE DEVOJČICE NA SVETU: Gde su danas i čime se bave Tilan i Kristina?
Foto: Profimedia

Manekenstvom su počele da se bave kada su imale samo 5 godina i proglašene su najmlađim supermodelima u modnoj industriji.

Tilan Blondo i Kristina Pimenova osvojile su javnost svojom lepotom dok su bile deca, a sada su porasle i postale prelepe tinejdžerke koje se i dan danas bave manekenstvom.

Tilan Blondo
foto: Profimedia

Iako zvanična titula najlepše devojčice na svetu ne postoji, svetski mediji ih tako zovu. Njihova lepota nikoga nije ostavila ranodušnim, a tako je i danas.

Prva najlepša devojčica sveta bila je Francuskinja Tilan Blondo koja je rođena 5. aprila 2001. godine i koja sada ima 20 godina.

Sa samo četiri godine je počela da se bavi manekenstvom, a 2007. godine je dobila ovu titulu. Radila je kampanje za "Dolce & Gabbana", "L'Oréal" i "Versace", a sa 10 godina se pojavila na naslovnici "Voga". Mnogi su se tada zgrozili fotografijama i celu priču nazvali seksualizovanjem deteta.

Ona je danas prelepa i uspešna mlada žena, ali problemi sa zdravljem potpuno su okrenuli njen život naopako. Ona je u jednom postu objasnila da je prošle godine imala nekoliko operacija nakon pucanja ciste na jajniku, a u oktobru ove godine javili su se ogromni bolovi, međutim, svi su to povezivali sa prošlogorišnjim intervencijama. Kako bi vodila računa o zdravlju, manekenka se malo povukla iz javnog života.

Ruskinja Kristina Pimenova (16) je bila nova najlepša devojčica, pa je sa 8 godina postala najmlađi supermodel na svetu, a danas živi u sjedinjenim Američkim Državama.

Pre 6 godina se proslavila zahvaljujući Instagramu, pa je potpisala ugovore s Robertom Kavalijem i "Dolce&Gabbanom", a pojavila se i na naslovnici dečjeg "Voga".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs