neverovatno

EMILIJA OTKRIVA KAKO IZGLEDA ŽIVOT VIP STJUARDESE: Dobijala je poklone od 100.000 €, a ispunjava NEVEROVATNE ZAHTEVE

Život vip stjuardese izgleda poput scenarija za film!

Zanimljivosti
12:21h Autor:
EMILIJA OTKRIVA KAKO IZGLEDA ŽIVOT VIP STJUARDESE: Dobijala je poklone od 100.000 €, a ispunjava NEVEROVATNE ZAHTEVE
Kako izgleda život vip stjuardese?, Foto: Shutterstock

Emilija Džordž, bivša VIP stjuardesa, šokirala je javnost priznanjem šta je sve doživela i videla u prvatnim avionima. Prisustvovala je mnogim bizarnim situacijama, koje ne biste mogli ni da pretpostavite.

Naime, sastavni deo posla stjuardese na VIP letovima mogu da budu i pozivi na intimnu večeru, neprimereno dodirivanje, neočekivane posete u hotelu, ali i još mnoštvo nezamislivih stvari.

Stjuardesa
foto: Shutterstock

Od večere vredne milion dolara do salate od 700 dolara. Novac nije problem kada možete da priuštite privatni avion. Videla sam teretane u avionu, disko sobe sa šipkama za striptiz i zlatni presto – opisivala je Emilija.

Tokom svoje karijere bogataši i poznate ličnosti su joj upućivali skoro pa nemoguće stvari. Jedan od takvih, na primer, bio je iznajmljivanje limenog orkestra koji se sastoji od 200 članova kao znak dobrodošlice klijentu.

Ali, njihova mašta nije imala kraja. Tako je platila račun za taksi 660 dolara kako bi pokupila kavijar. Imali su i hitno sletanje u pola puta kako bi putnici jeli u „McDonald's-u“.

Stjuardesa
foto: Shutterstock

– Bilo je tu i potpuno ludih zahteva poput onog da im poslužim lososa kome je svirana klasična muzika celi život – rekla je.

Dešavale su se i prosidbe. Jedan vlasnik privatnog aviona tražio je da njegova posada nosi „nastrane“ uniforme, a svako ko se tome usprotivio - dobio bi otkaz.

Sa druge strane, lep strana ovog posla, kako Emilija ističe, je napojnica od 4.000 dolara, pokloni koji uključuju skupocene Rolex satove, "Hermes" torbice i VIP karte za razne manifestacije.

Stjuardesa
foto: Profimedia

Kada bi ostajali u nekom gradu, smeštaj bi bio obezbeđen u u najluksuznijim hotelima, a hranili bi se u najelitnijim rstoranima. Neretko se dešavalo i da dobije vozača i ličnog asistenta. Takođe, imala je i budžet za uniforme.

Sa vlasnicima aviona su putovale žvotinje poput sokola, mladunaca lavova i majmuna, tako da je morala da bude spremna na neočekivane goste. A kvalifikacije koje treba da imate za ovaj posao su mnogo strpljenja, diskretnost, kao najvažnija stavka, ali i da brzo mislite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs