i DALJE SE TRAGA ZA NJOM

KARLA JE NESTALA PRE 23 GODINE, RODITELJI OTIŠLI U KREVET MISLEĆI DA ĆE SE VRATITI: Novi trag o njoj su dobili 2019.

Niko se nije nadao da se Karla te večeni neće vratiti kući...

Zanimljivosti
13:44h Autor:
KARLA JE NESTALA PRE 23 GODINE, RODITELJI OTIŠLI U KREVET MISLEĆI DA ĆE SE VRATITI: Novi trag o njoj su dobili 2019.
Karla je nestala pre 23 godine, novi trag se pojavio 2019, Foto: Printscreen Youtube / KSNV News 3 Las Vegas

Karla Rodrigez za nekoliko dana puni 30 godina, ali nije viđena, čak, 23! Naime, nestala je 1999. iz svog naselja u Las Vegasu, istražitelji su je nazvali „žrtvom koja čeka da se desi“. Roditelji su je često ostavljali samu da se snalazi kako ume, izgleda da nisu mnogo marili za njeno krhko zdravlje.

Ova devojčica se izgubila kada je imala samo sedam godina i engleski je jako slabo govorila. Dana 20. oktobra u 15 časova, Karlin otac Ramon, vratio se kući sa posla i otkrio da Karle i njenog bicikla nema. U vreme kada su roditelji puštali svoju decu da idu do škole i da lutaju sami po komšiluku, Ramon nije bio zabrinut. Pretpostavio je da je njegova ćerka posle nastave otišla kod drugarice.

Ramon je svoju ženu Eliju odvezao na posao u večernju smenu i tek je oko 22 svratio do komšinice da potraži Karlu, koja mu je rekla da je devojčica dolazila oko 19h, jer je želela da se igra njenim sinom. Međutim, pošto je bilo kasno, istakla je da rekla Karli da ide kući i da će se družiti drugi dan. Takođe je dodala da se još nekih 15 minuta igrala sama na prilazu, a potom sela na svoj bicikl i otišla.

1 / 5 Foto: Printscreen Youtube / KSNV News 3 Las Vegas

Pod pretpostavkom da je Karla provela noć kod druge prijateljice, njeni roditelji su otišli ​​u krevet i čekali je da se vrati kući. Sledećeg jutra, Elia je otišla u osnovnu školu "Džon S. Park" da potraži ćerku. Ali, sačekao je veliki šok. Tamo je saznala da Karla uopšte nije bila u školi i da je nema već 12 sati.

Karlin direktor škole je pozvao policiju i prijavio njen nestanak, što je rezultiralo masovnom potragom koja je uključivala dresirane pse, helikoptere, pa čak i FBI. Elia je prvobitno rekla da je tog jutra otpratila Karlu do pola puta ka školi, ali se ispostavilo da je slagala.

Tokom godina, istražitelji su odbacili stotine tragova od zeta kome je Karlina porodica dugovala novac, do 11-godišnje drugarice iz razreda koja je rekla da je videla Karlu kako ulazi u nečiji automobil. Sada već odrasla devojka se prisetila 2019. godine da su u kolima navodno bila kestenjasta sedišta i osveživač vazduha sa likom Device Marije koji visio sa retrovizora.

Karlini roditelji nikada nisu napuštali svoj dom u Las Vegasu, nadajući se da će se jednog dana vratiti. Na konferenciji za novinare 2019. godine istakli su da decu roditelji nikako ne smeju da ostavljaju bez nadzora. Oboje su prošli poligrafsko testiranje i nisu imenovani za osumnjičene. Istražitelji veruju da je Karlu oteo stranac. Karla je poslednji put viđena u crnom sakou, plavo-beloj majici na pruge i crvenim pantalonama. Na noktima je imala zeleni lak. Rođendan joj je bio 29. septebra, kada je napunila 30. godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs