astro prognoza

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. AVGUSTA: Blizancima se smeši novac, a ONI će doživeti veliko razočaranje od bliže osobe

Nedeljni horoskop od 15. do 21. avgusta 2022. godine predviđa razna dešavanja, neki znaci će jedva čekati kraj nedelje

Zanimljivosti
00:25h Autor:
NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. AVGUSTA: Blizancima se smeši novac, a ONI će doživeti veliko razočaranje od bliže osobe
Foto: Shutterstock

Astrolozi tvrde da će pojedini znaci uživati u ovoj nedelji, dobijajući veliku materijalnu korist, dok će za neke ovo biti vrlo naporna nedelja.

Ovan

Za Ovnove će treća nedelja avgusta doneti dva međusobno isključiva trenda – neki od njih će bukvalno raditi dok ne padnu, a neki će, naprotiv, dati punu ruku svojoj lenjosti. Definitivno ne vredi u ovom periodu započinjati nove poslove i projekte. Mnogi Ovnovi će se suočiti sa ispoljavanjem lukavosti. Sve ovo će naterati Ovnove da razmišljaju o tome koliko su pravilno izabrali profesiju ili polje aktivnosti? I da li je vredno nastaviti ovako problematične projekte u budućnosti? Krajem nedelje situacija će početi da se popravlja, posebno za one koji nisu bili lenji.

Bik

Bik će najviše vremena posvetiti stvarima vezanim za porodicu i rodbinu. Mogu se pojaviti pitanja u vezi sa nasleđem, nekretninama, zemljištem ili popravkama. Osećaj samopouzdanja i radosti od dostignuća biće vodeće emocije Bika u ovom periodu. Ni manji problemi na poslu krajem nedelje ga neće zaseniti. Nespremnost da se nešto promeni, stanje mira i spokoja veoma je karakteristično za većinu Bikova i uživaće u tome cele nedelje. Pri tome, Bik ipak ne treba da zaboravi da stagnaciji može

Devojka, Žena
foto: Shutterstock

Blizanci

Većina Blizanaca uživaće u trećoj nedelji avgusta, posebno u materijalnoj sferi. Sticanje novih resursa i prioriteta, konkretne pogodnosti, mogućnost da se dobije nešto vredno. I nije bitno da li je u pitanju novo iskustvo, finansijski uspeh ili duhovno bogaćenje. Blizanci će moći da imaju koristi od svega. Nova poznanstva će se za mnoge Blizance pretvoriti u prijateljstvo, a pojedinačni predstavnici ovog znaka će konačno moći da uspostave obećavajuće odnose. Zdravlje neće praviti probleme, a dobro raspoloženje će vladati cele nedelje.

Rak

Pred Rakovima je teška nedelja, što je, pre svega, posledica preteranog konzervativizma i tradicionalnog karaktera ovog znaka. Šeme i skripte tipične za tipične Rakove odjednom će prestati da rade. Konvencionalne i uhodane metode rešavanja problema neće uspeti. A Rakovi će se naći u stanju koje je za njih gore od svakog stresa – moraće da se igraju po pravilima, da traže rešenja i da se dogovore sa sopstvenim uverenjima. Saveti i preporuke uglednih i autoritativnih ljudi za Rakove takođe neće doneti željeni rezultat. Oni Rakovi koji će moći da se ponovo izgrade pobediće tako što će početi da koriste metode koje nisu tipične za njih.

Devojka, Žena, Grad
foto: Shutterstock

Lav

Predstavnici ovog znaka, zbog teške energije retrogradnog Jupitera, koji počinje da dobija na snazi, moraće da se susreću sa neprijatnim ljudima cele nedelje. Ova nedelja može biti veoma produktivna i uspešna ako Lavovi budu sami fokusirani na posao. Na poslu i u ljubavi sve će se ispostaviti u njihovu korist, ali za to morate razmišljati svojom glavom i slušati svoju intuiciju. Zahvaljujući pozitivnom uticaju Merkura, biće moguće nositi se sa bilo kojim zadacima.

Devica

Došlo je vreme da "namirite" svoje dugove i platite za greške iz prošlosti. Sasvim je moguće da ćete "ispaštati" zbog neke stare ljubavne priče. Na ovaj ili onaj način, nagomilane greške i "skeleti u ormaru" obeležiće ovu nedelju i uticati na vaše ponašanje. Neće ovo biti nedelja u kojoj ćete uživati. Poslovna situacija je sasvim suprotna u odnosu na emotivnu. Nižete uspehe, a bitno je samo da se ne pokolebate već istrajete u realizaciji svojih planova. Najbolji dani biće ponedeljak i nedelja.

Vaga

Dramatične promene i inovacije mogu se završiti neuspehom za Vagu. Svaki pokušaj da se isproba nešto novo može biti stresan. Ako ne možete da izbegnete ovo neprijatno stanje, već primljeni stres možete prevazići jednostavnim odmorom. Jaka intuicija će pomoći Vagi da razume sopstvena osećanja. Ako slušate svoje srce, iskušenja se mogu zaobići.

Škorpija

Škorpije će moći da postignu uspeh, i to brzo i efikasno. Niko i ništa im neće smetati. Imaju priliku da deluju samostalno i biraju svoj put. Ovima se pruža odlična prilika da steknu dobru reputaciju i povećaju svoje prihode. Nedelja obećava briljantne finansijske i ljubavne rezultate. Nema loših vesti: Mars bi mogao da stavi Škorpije na test u subotu. Mogući su poremećaji i loše raspoloženje.

Strelac

Krajem nedelje, Strelčeve očekuju negativne promene. To će najviše uticati na odnose sa partnerom, decom ili roditeljima. Prelazak Marsa u znak Blizanaca u subotu će izazvati sukobe i stresne situacije, a ako žele da izglade oštre trenutke, onda će morati da pokažu sve svoje diplomatske veštine. Očekuje vas sreća u pronalaženju partnera.

Jarac

Jarčevima je ove nedelje bolje da potraže pomoć. Astrolozi smatraju da za žene u ovom horoskopskom znaku počinje idealno vreme u smislu planiranja i povećane aktivnosti. Možete bezbedno da menjate različite stvari i obratite pažnju na ljubav, porodicu. Astrolozi savetuju da napravite listu obaveza za svaki dan kako ništa ne biste zaboravili. Još jedna važna tema nedelje biće prošlost. Od 15. do 21. avgusta mogući su slučajni susreti sa starim poznanicima i bivšim ljubavnicima. Takvi sastanci će pomoći da se rasvetli nešto veoma važno.

Devojka, Žena
foto: Shutterstock

Vodolija

Vodolijama se savetuje da preuzmu definiciju karmičkih dugova. Takođe je korisno početi da ih se otarasite što je pre moguće. Nedelja je idealna za neužurban rad, komunikaciju, sređivanje stvari u životu. Očekuju vas velike zalihe kreativne energije. Nestandardni pristup poslu pomoći će im da prevaziđu sve prepreke na putu. Obična rutinska svakodnevica neće lišiti Vodoliju dobrog raspoloženja. Moguće je da će osetiti snažan nalet snage i energije.

Ribe

Očekuje se da će Ribe ove nedelje imati mirno vreme, u kojem će morati da se suoče sa slabošću i apatijom. Uz njihovu pomoć, Ribe mogu postati aktivnije. Biće dobro ako Ribe svoj uobičajeni život obogate eksperimentima. Stvari se mogu drastično promeniti u nedelju zbog pozitivnog aspekta Sunca i Saturna. Ako postoji prilika da promenite svoj život, bolje je ne propustiti šansu koju vam je dala sudbina.

(Stil / Sensa)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs