svekrve i snajke

ONE SU SLAVNE SVEKRVE IZ PAKLA I NE VOLE SNAJKE: Smatraju da ne dolikuju njihovoj porodici, ipak SAMO ONA je dostojna

Slavne dame često ulaze u sukobe sa svojim zetovima i snajkama, neke od njih baš preteruju

Zanimljivosti
Autor:
ONE SU SLAVNE SVEKRVE IZ PAKLA I NE VOLE SNAJKE: Smatraju da ne dolikuju njihovoj porodici, ipak SAMO ONA je dostojna
Foto: Profimedia

Poznato je da su odnosi između tašte i zeta, kao i svekrve i snajke često napeti. Obično postoji manja ili veća doza netrpeljivosti, te neretko dolazi i do sukoba. Mešanjem u bračne živote svoje dece, majke umeju da naprave pravi haos.

Ako u obzir uzmemo da se radi o imućnim porodicama, gde će kasnije doći do podele velikog bogatstva, onda su nesuglasice neizbežne.

Oči javnosti često su uprte u slavne dame koje su postale tašte i svekrve, te im se meri svaki potez koji naprave. Dok neke prihvatju izbor svoje dece, neke pak otvoreno pokazuju netrpeljivost.

Viktorija Bekam

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Viktorijin najstariji sin Bruklin nedavno se oženio bogatom naslednicom, Nikol Pelc. Glasine kruže da se Viktorija i Nikol ne podnose, te da je Viktorija svekrva iz pakla.

Njih dve su pre venčanja, navodno bile u idiličnim odnosima, često su svoje idilične trenuke delile na društvenim mrežama. Međutim, nedugo nakon venčanja odnosi su se znatno urušili.

Viktorija Bekam, Nikola Pelc
foto: Profimedia

Naime, mladi Burklin morao je da potpiše predbračni ugovor, kako bi Nikol sačuvala svoje bogatstvo u sliučaju razvoda. To se nije baš svidelo Viktoriji i Dejvidu.

Ipak, to nije bilo ništa neobično s obzirom na to da je otac Nikol Pelc američki biznismen Nelson Plec čije se bogatstvo procjenjuje na 1.3 milijardi funti što je otprilike tri puta više od imovine Bruklinovih roditelja.

Nikol Pelc, Bruklin Bekam
foto: Profimedia

Naime, bogatstvo Dejvida i Viktorije je vredno 380 miliona funti što je impresivno, ali ne u krugovima milijardera.

Javila se i teorija kako je celoj porodici Bekam, a posebno Viktoriji, zasmetala činjenica da na venčanju nisu sedeli za glavnim stolom uz porodicu Pelc.

Kraljica Elizabeta II

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Kraljica je postala poznata po neodobravanju izabranica svoje dece. Osim toga što nije podržavala princezu Dajanu, ona takođe nije prihvatala ni Kamilu, ljubavnicu svog sina Čarlsa, koja mu je kasnije postala supruga.

Takođe, svoje nezadovoljtvo ispoljavala je i kad je njen unuk Hari u pitanju. Naime, bila je zgrožena njegovom odlukom da oženi američku glumicu Megan Markl. Ipak, kraljičini bliski izvori otkrili su da je Elizabeta jedino zadovoljna izabranicom svog drugog unuka princaVilijama, smatrajući da je Kejt Midlton jedina dostojna kraljevske titule.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Najveće sukobe Elizabeta je imala sa Dajanom, jer je bila neukrotive prirode, te nije htela igrati po kraljevskim pravilima. Zbog otvorene netrpejivosti između njih dve, nakon Dijanine smrti počele su kružiti glasine da je upravo kraljica odgovrna za njenu pogibiju.

Kris Džener

Kris Džener
foto: Profimedia

Mnogi je nazivaju mozgom cele operacije i menadžerkom koja stoji iza uspeha klana Kardašijan-Džener. Kada je reč o njenim ćerkama, uvek je zaštitnički nastrojena, trudi se da im ništa ne zafali.

Kris Džener nikada nije odobravala brak njene ćerke Kim sa bivšim suprugom Krisem, smatrajući da ju je želeo oženiti samo kako bi se dokopao njenog bogatstva. Kris je otvoreno pričala o tome, govoreći kako joj se njegova ličnost ne dopada, te da je uvek bila protivnica tog braka.

Kim Kardašijan, Kris Džener
foto: Profimedia

Kim i Kris su se razveli nakon samo 72 dana, a mnogi su posumnjali kako se radilo o pametnom PR potezu.

Džejn Pit

Anđelina Džoli, Dženifer Aniston, Bred Pit
foto: AP / Jordan Strauss, EPA / Neil Hall

Nakon što je Bred Pit ostavio Dženifer Aniston, sa kojom je bio 5 godina u braku, te uplovio u vezu sa Anđelinom Džoli, njegovi roditelji bili su šokirani.

Bredova majka Dženi oduvek je bila protivnica njihove veze, smatrajući Anđelinu preljubnicom koja će uništiti njenog sina. Kasnije se ispostavilo da je bila delimično u pravu, uzimajući u obzir okolnosti razvoda.

Sa druge strane, Dženi je mnogo volela Dženifer Aniston, imale su jako lep odnos, te nije mogla podneti činjenicu da ju je Bred ostavio zbog Anđeline.

Glorija Kampano

Majka Bredlija Kupera ne odvaja se od njega, te ne čudi što je imala zamerke za svaku njegovu partnerku.

Bredli Kuper
foto: Profimedia

Navodno je baš ona prekinula veridbu Bredlija i Irine Šajk, dok je pre toga oterala Suki Voterhus, kao i manekenku Zoe Salandu, uselivši se kod njega u vilu.

Gloriju često nazivaju svekrvom iz pakla.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs