ispovest

MARINA SKUPILA HRABROST I OTIŠLA NA NUDISTIČKU PLAŽU NA ADI: Nije ni sanjala da će tamo doživeti najveće poniženje IKADA

Čini se da je nudizam i dalje tabu tema kod nas...

Zanimljivosti
16:59h Autor:
MARINA SKUPILA HRABROST I OTIŠLA NA NUDISTIČKU PLAŽU NA ADI: Nije ni sanjala da će tamo doživeti najveće poniženje IKADA
Foto: Shutterstock

Marina iz Beograda je svojevremeno odlučila da prvi put ode na Adu Ciganliju i skine se u toples. Međutim, zbog reakcije ostalih nudista odlučila je da više nikada ne poseti ovo mesto.

– Oduvek me je privlačio nudizam, ali nikada nisam imala hrabrosti da odem na Adu i skinem se. Imala sam osećaj da će svi gledati u mene i da će mi zbog toga biti vrlo neprijatno. Dečko je poludeo kada je čuo da želim da idem, pa sam odustala od te ideje – ispričala je tada Marina.

plaža
foto: Profimedia

Kada je konačno skupila hrabrost i otišla na Adu, doživela je neprijatno iskustvo koje će, kako kaže, pamtiti dok je živa.

– Slagala sam dečka da idem kod drugarice, nisam želela opet da se svađam sa njim. Moram priznati da sam bila pomalo skeptična jer sam čula raznorazne priče. Kako sam se približavala nudističkoj plaži, strah je bio sve veći. Šta ako naiđem na nekog prijatelja ili rođaka, šta ću onda? Nekoliko trenutaka kasnije našla sam se među nudistima koji su najnormalnije šetali pored mene – dodala je ona.

Kako kaže, najteže je bilo skinuti se ispred tih ljudi.

– Bila sam poprilično zbunjena. Raširila sam peškir, nisam znala gde ću. Imala sam osećaj da svi znaju da sam tu prvi put. Počela sam da se skidam, bilo mi je mnogo neprijatno. Ostala sam u toplesu, pa sam brže bolje pojurila u vodu. Osećaj je bio prelep, ipak mi je bilo drago što sam došla. Ali, kako sad izaći iz vode? Na svu sreću pored mene se odjednom stvorila devojka koja je bila skroz naga.

Mršavljenje, Plaža, Devojka na plaži, More, Odmor, Kupaći, Bikini
foto: Shutterstock

– Primetila je da mi je neprijatno. Priznala sam joj da sam tu prvi put, mada je ona to već znala. Zajedno smo izašle iz vode i najopuštenije sam legla na peškir. Već u sledećem trenutku čula sam nešto što ću pamtiti dok sam živa. Pored mene je ležao stariji bračni par, čula sam da me glasno komentarišu. Tačnije, smetalo im je što sam u toplesu.

– Gospodin je upitao svoju suprugu: “Kakav je ovo način da dolazi ovde u toplesu? Tamo joj je plaža gde se kupaju obučeni, pa neka bude u toplesu. Ovde ako hoće da se kupa mora da se skine skroz. Sigurno je došla samo da bi svi blenuli u nju, a tamo je među obučenima niko ne bi primetio – ispričala je Marina tada vidno šokirana.

Devojka, More, Plaža, Šorc, Šorts
foto: Shutterstock

Reči njegove supruge su je još više povredile.

– Ona se zatim okrenula prema njemu i kroz smeh mu je glasno rekla: “Pa pogledaj na šta liči, samo ovde i mogu da je gledaju. Tamo ne bi uspela da navata nikoga, pa je došla ovde samo zbog toga!” Shvatila je da sam je čula, pa je skrenula pogled. Obukla sam se, pokupila svoje stvari i otišla. Ovo je prvi i poslednji put da sam otišla tamo.

Marina je istakla da se osetila poniženom kao nikada do tada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs