Ludi svet

Čudan ukus: 31-godišnjak je 5 godina u vezi sa 91-godišnjom staricom! (FOTO, VIDEO)

Tridesetjednogodišnji Amerikanac Kajl Džouns je u vezi sa 91-godišnjom staricom! Šta više, Džouns se trenutno zabavlja sa nekoliko dosta starijih žena, a sa Mardžori Mekul (91) je u neobaveznoj vezi već 5 godina sa kojom ima aktivan seksualni život
Zanimljivosti
09:34h
Čudan ukus: 31-godišnjak je 5 godina u vezi sa 91-godišnjom staricom! (FOTO, VIDEO)

Kada su parovi u pitanju, kod veće razlike u godinama se uglavnom dešava da je muškarac stariji od žene 20, pa čak i 25 godina. Ali, šta ako je razlika 60 godina? I šta ako je žena starija od muškarca?

http://www.youtube.com/watch?v=omcxjXiWwpU#t=45
Tridesetjednogodišnji
vezi sa 91-godišnjom staricom nekoliko dosta starijih žena
5 godina aktivan seksualni život

"Svima drugačije funkcioniše mozak, nekim muškarcima se sviđaju plavuše, nekima brinete, nekima drugi muškarci, a meni starije dame", kaže Džouns.

Interes zbog novca

Naravno, Kajl se suočava sa kritikama u vezi sa njegovim ljubavnim izborom. Ali on sve odbacuje, iako ga mnogi nazivaju oportunistom, koji iskorišćava starice da bi izvukao novac od njih.

Džouns i prabaka Mardžori upoznali su se 2009. godine u knjižari u kojoj je ona radila i tada su razmenili brojeve telefona. Pre toga, starica je bila sama 37 godina nakon što se razvela od čoveka sa kojim ima šestoro dece, uzrasta između 50 i 71 godine, a unuci su joj stariji od njenog dečka.

"Fizička strana naše veze je fantastična. Zadivljena sam, on me oduševljava. Nema ničeg boljeg", kaže starica i dodaje:

"Oblačim seksi veš, a u krevatu sve vreme nosim brushalter jer mi nije mnogo toga ostalo. Porodica mi se uglavnom sastoji od muškaraca, i nije ih previše briga - šta ja radim je moja stvar."

Džouns kaže da već sa 12. ili 13. godina shvatio da mu se dopadaju starije žene, ali tek sa 18 je započeo seksualnu vezu sa jednom 50-godišnjakinjom. Najviše mu se dopadaju žene između 60 i 80 godina.

Mnogobrojne partnerke

"Kad god započnem razgovor sa starijom ženom, prva reakcija koju dobijem je da sam previše mlad. Mislim da se isplati biti uporan, pa ih ubeđujem da će nam biti zabavno", kaže Kajl.

Očigledno, Džouns nije spreman da se skrasi, ili barem ne sa nekom od svojih mnogo starijih devojaka. Ponekad se zabavlja i sa 5 starica u isto vreme, a šta na to kaže prabaka Mardžori:

"U početku sam bila ljubomorna na druge žene, ali mi se on stalno vraća i govori mi da sam najbolja".

Kajl svoje partnerke čak upoznaje i sa svojom 50-godišnjom majkom, koja smatra da veze njenog sina ne treba nikoga da se tiču, jer Džouns nikome ne čini ništa loše.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs