PRAKTIKUJE POLIAMORIJU

S JEDNIM JE U JAVNOJ VEZI, S DRUGIM SE MAZI PRED SVIMA: Ćerka Vila Smita uhvaćena s NJIM! (FOTO)

Naslednica slavnog glumca Vila Smita uhvaćena na plaži sa kolegom

Celebrities
15:06h Autor:
S JEDNIM JE U JAVNOJ VEZI, S DRUGIM SE MAZI PRED SVIMA: Ćerka Vila Smita uhvaćena s NJIM! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američka pevačica Vilou Smit (21), najmlađa ćerka Vila Smita i Džejde Pinket Smit snimljena je na plaži u Majamiju dok je razmenjivala nežnosti sa kolegom muzičarom De Vajnerom, i to naočigled svih.

Na ležaljkama uz okean nisu marili za tuđe poglede, već su uživali u strastvenim trenucima, a jedno drugome su naneli i zaštitnu kremu protiv sunčanja, a ni objektivi paparaca nisu ih zaustavili.

Vilou Smit
foto: Profimedia

Pevačica je pokazala i svoju vitku liniju u crnom bikiniju, a dodatnu pažnju privlačila je obrijanom glavom i tetovažama na svom telu.

Vilou Smit
foto: Profimedia

Ali, ono što je najzanimljivije kod ovih paparaco fotki jeste činjenica da je ćerka glumca već neko vreme u vezi s muzičarem Tajleom Kolom, od 2017. godine, ali je ranije ove godine otkrila da su postigli dogovor kako mogu imati više partnera, odnosno da praktikuju poliamoriju.

Vilou Smit i Tajler Kol
foto: Profimedia

Izbor je očigledno pao na De Vajnea.

Sa poliamorijom osećam da je baza veze sloboda da kreiraš stil odnosa koji funkcioniše za tebe i ne moraš da ukoračiš u monogamiju samo zato što svi oko tebe kažu da je to ispravna stvar - rekla je ona pojasnila je u emisiji svoje majke Red Table Talk.

Inače, Vilou Smit je dvadesetak je godina ostvarila već uspešnu muzičku karijeru, a pre godinu dana već je kupila i svoju prvu kuću po ceni od milion dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs