DŽESI IMA SAMO 19 GODINA I OBOŽAVA SVOJ IZGLED

SA 18 GODINA JE POTROŠILA PORODIČNU UŠTEĐEVINU NA UVEĆANJE GRUDI: Evo kako je izgledala pre operacija!

Džesi Ban je kao devojčica imala samo jedan san: da se igra sa lutkama, da se šminka i presvlači, ali pošto je odrasla na selu - roditelji joj to nisu dozvoljavali

Zanimljivosti
17:30h Autor:
SA 18 GODINA JE POTROŠILA PORODIČNU UŠTEĐEVINU NA UVEĆANJE GRUDI: Evo kako je izgledala pre operacija!
Foto: Printscreen/instagram/the_real_bimboprincess

Džesi Ban je 2019. godine odlučila da napusti školu i preseli se u Beč. Želja joj je bila da pobegne od svojih korena, a cilj da sasvim promeni svoj izgled.

Od tada, pa do danas, Džesi je potrošila 24 hiljade funti pretvarajući se u Barbi uz pomoć plastične hirurgije. Za ovo kratko vreme, ona je imala liposukciju, stavila je filere u obraze i bradu, kao i u usne, piše Stil.kurir.rs

"Sada želim da moje telo izgleda kao telo lutke Barbi u kompletu sa ekstremnim usnama, ekstremnim grudima i zadnjicom."

Kada je imala samo 18 godina, Džesi je potrošila 6.000 funti roditeljske ušteđevine, kako bi povećala grudi.

"Odrastajući u jednom nemačkom selu, uvek sam htela da se igram sa lutkama i budem prava devojčica. Roditeljima se nije dopadao moj stajling, pa su se protivili tome. Preselila sam se u grad, postala mnogo ženstvenija. Roditeljsku ušteđevinu sam potrošila za prvu operaciju grudi. Dopalo mi se kako je okruženje reagovalo na moj preobražaj," priča Džesi.

Naravno, Džesi se rado fotografiše i svoje slike stavlja na Instagram. Sada ima oko 20.000 obožavaoca, kojima se dopada njen novi izgled. To ju je okuražilo da se podvrgne drugim operacijama i svoj izgled pretvori u pravu "plastičnu lutku".

2020. godine, sa samo 19 godina, Džesi se podvrgava ekstremnom uvećanju grudi za 6000 funti, zatim je potrošila još 6000 funti da bi uvećala usne, 1500 funti je dana za botoks?!, a 2000 funti da bi "napunila" obraze i bradu, a za liposukciju je izdvojila 2500 funti.

"U avgustu 2020. godine, nakon još filera, imala sma drugu rundu - operacije grudi, ovaj put sam ih povećala za duplo. Ovo me zvanično učinilo tinejdžerkom sa najvećim brojem impantata u Evropi i jedva čekam da još više uvećam grudi. Ljudi mi se javljaju i traže različit niz video prikaza, opsednuti su mojim izgledom. Ponekad je lepo čuti kada ti neko kaže: "Volim tvoj osmeh."," kaže Džesi.

A evo kako je izgledala pre operacija:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs