ASTRONOMSKE ZARADE

Od cifara koje zarađuju će vam se zavrteti u glavi: Ovo su najplaćeniji jutjuberi na svetu!(VIDEO)

Magazin Forbs objavio je listu najplaćenijih jutjubera - kada vidite koliko zarađuju, poželećete da promenite profesiju!

Zanimljivosti
09:45h Autor:
Od cifara koje zarađuju će vam se zavrteti u glavi: Ovo su najplaćeniji jutjuberi na svetu!(VIDEO)
Foto: Shutterstock

Najplaćenije zvezde najpopularnije video-platforme često se susreću s pitanjem "Koliko zarađuješ radeći ovo?" Lista najplaćenijih zvezda Jutjuba, koju je objavio "Forbs", daje nam deo odgovora na to pitanje.

Već treću godinu zaredom najviše je na Jutjubu zaradio dečak Rajan Kadži. Ovaj devetogodišnjak slavu je stekao predstavljajući nove igračke, a od juna 2019. do istog meseca 2021. godine zaradio je, prema proceni "Forbsa", skoro 30 miliona dolara, prenosi al Džazira.

Dečak danas ima i liniju svojih igračaka, rančeva, zubnih pasti… koje su prethodne godine na internet trgovinama prodavane u vrednosti od 200 miliona dolara. Snimio je i seriju za Nickelodeon, poznatu pod nazivom Ryan’s Mystery Playdate.

Među prvih 10 koji zarađuju najviše, a kreiraju video sadržaj za decu su i šestogodišnja devojčica Nastja (Anastasija Radžinska) kao i zabavljač i edukator Blipi.

Na prvom mestu liste je, dakle, Rajan Kadži sa zaradom od 29,5 miliona dolara i 12,2 milijarde pregleda na Jutjubu kao i 41,7 miliona pretplatnika.

Na drugom mestu je Mr. Beast (Džimi Donaldson) sa zaradom od 24 miliona dolara, 3 milijarde pregleda i 47,8 miliona pretplatnika.

Treće mesto drži Dude Perfect sa 23 miliona dolara, 2.77 milijardi pregleda i 57,5 miliona pretplatnika.

Na četvrtom su Ret i Link sa zarađenih 20 miliona, 1,9 milijardi pregleda i 41,8 miliona pretplatnika.

Peto mesto zauzima Markiplier (Mark Fišbah) sa zaradom od 19,5 miliona dolara i sa 3,1 milijardu pregleda i 27,8 miliona pretplatnika.

Šesti je Preston Arsment sa 19 miliona dolara prihoda, 3,3 milijarde pregleda i 33,4 miliona pretplatnika.

Na sedmom mestu je Nastja (Anastasjia Radžinska) sa zaradom od 18,5 miliona dolara 39 milijardi pregleda i 190,6 miliona pretplatnika.

Osmi je Blippi (Stevin Džon) sa zarađenih 17 miliona dolara 8,2 milijarde pregleda i 27,4 miliona pretplatnika.

Deveto mesto „Forbsove“ liste drži David Dobrik zaradom od 15,5 miliona dolara, sa 2,7 milijardi pregleda i 18 miliona pretplatnika.

I konačno, listu 10 najplaćenijih jutjubera zaključuje Džefri Star sa zarađenih 15 miliona dolara u 2020, 600 miliona pregleda i 16,9 miliona pretplatnika.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs