Neverovatno

DA LI SU OVO NAJTVRDOGLAVIJI VLASNICI NA SVETU: Nisu hteli da prodaju kuću i dozvole gradnju autoputa! (VIDEO)

Kada je počela masovna gradnja zgrada, mnogi vlasnici kuća odrekli su se svog doma u zamenu za novac ili nekoliko stanova, ali ne i ovi ljudi

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Printscreen/youtube/ be amazed

U Kini su tri porodice odbile da se isele iz zgrade oko koje je planiran kružni tok. Na kraju su ostali da žive u sred saobraćajne gužve i izgleda da im to ne smeta uopšte:

foto: Printscreen/youtube/ be amazed

Jedan kafić u Francuskoj postao je poznat po tome što je vlasnik odbio da se iseli kada je započeta velika gradnja. Pošto je bio vlasnik objekta od sedamdesetih godina prošlog veka, gazda kafića nije hteo da se pomeri iako su njegove mušterije već odavno našle drugi kafić.

foto: Printscreen/youtube/ be amazed

Kada je Rokefeler pravio svoju veliku zgradu, dva muškarca, vlasnika dve male kućice pored gradilišta, odbili su da prodaju svoje kuće za manje od 2,5 miliona dolara. Pošto Rokefelerovi nisu pristali na tu cenu, kućice su ostale netaknute kada je zgrada izgrađena do kraja.

foto: Printscreen/youtube/ be amazed

Kuća na sred puta u Kini ostaće upamćena po najtvrdoglavijim vlasnicima koji su odbili da se isele i prodaju kuću, čak i kada je ceo njihv komšiluk pretvoren u autoput.

foto: Printscreen/youtube/ be amazed

Pogledajte sve najčudnije priče ovih vlasnika koji nisu hteli da se odreknu svog porodičnog doma, uprkos milionima koji su im nuđeni da se presele:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...