Žena Kim Džong Una

Njen život je najgora noćna mora: Dok muž spava s kim stigne i provodi se, ona je zatvorena u kući! (VIDEO)

Pi Sol Džu je žena Kim Džon Una, apsoludnog vladara Severne Koreje i ovako izgleda njen život

Zanimljivosti
12:59h Autor:
Njen život je najgora noćna mora: Dok muž spava s kim stigne i provodi se, ona je zatvorena u kući! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Severnokorejskog vođe Kim Džong Una nije bilo tri nedelje u državnim medijima, što je neobično dugo i što je podstaklo spekulacije o njegovom zdravlju i boravištu te zabrinutost za situaciju u zemlji u slučaju da se mora birati njegov naslednik.

Međutim, severnokorejski mediji pre desetak dana objavili su fotografije i video snimke Kima na svečanom otvorenju fabrike za veštačka đubriva.

Dok se o Kim Džon Unu znaju brojne pikanterije i uvrnuti detalji, njegova žena je prava misterija. Od toga da je zabranio venčanja i sahrane, ubio vlastitog brata, teču i pitanje kojeg sve ne člana porodice te činjenici da je uredio državu bez elementarnih ljudskih prava gde je sve podređeno elitama - odnosno njemu, nije teško zaključiti kako Kim Džong Un nema baš neke kvalitete koje bi činile dobrog supruga.

Izbrisao je njenu prošlost

Njegova žena je sasvim druga priča - barem prema ono malo detalja koje njen suprug dopusti da se plasiraju u javnost. Drugarica Pi Sol Džu navodno je rođena u razdoblju između 1985. i 1989., mada niko ne zna tačno, a navodi se kako joj to nije ni pravo ime već pseudonim.

Njena porodica deo je severnokorejske političke elite, a brojni izvori tvrde kako je ona celi život odgajana da mu bude supruga, kao i uostalom brojne devojke koje su bile primerene dobi, danas-sutra za venčanje s Kimom. Završila je srednju školu u Pjongjangu te je studirala muziku u Kini, što nije ništa neobično budući da je poznato kako je Kim veliki obožavatelj plesa i pesme, a u ženama vidi nekog "čija je dužnost da ga zabavi".

Navodno je neko vreme bila deo orkestra Unhasu te je imala nekoliko javnih nastupa. Severnokorejske vlasti i policija sprovele su stroge mere uništenja svih materijala koji prikazuju Pi Sol Džu u toj fazi života, jer sada više nije primerena činjenica da je pevala drugima.

Osim toga, ona je bila i aktivna navijačica te se takmičila na Azijskom atletskom prvenstvu koje se održalo u Južnoj Koreji. Do njihovog upoznavanja i braka nije došlo jer je Pi Kimu "zapela za oko", već zato što je njegov otac, predosećajući da je lošeg zdravstvenog stanja pre moždanog udara, dogovorio njegov brak 2008., a on se i ostvario 2009., pisao je BBC.

Na njoj trenira disciplinu

I dok se ponekad pojavljuje na raznim društvenim marševima i manifestacijama sa svojim suprugom, zabeleženi su dugi periodi - od čak godinu do dve, kad se Pi Sol Džu uopšte ne viđa. Spekulisalo se tada da ju je Kim možda ubio, ali manje drastične ideje kažu kako joj Kim zabranjuje izlaske kao "trening discipline".

Pretpostavlja se da par ima dvoje dece - jedno rođeno 2010. i jedno rođeno 2012., što se poklapa s njenim dugotrajnim nestankom iz javnosti. U to vreme je u Severnoj Koreji u poseti bio košarkaški idol Kim Džong Una, Denis Rodman, koji je po povratku u SAD izjavio britanskim medijima kako je vođa dobio kćerku, zdravu naslednicu.

Tražio da joj se inducira raniji porođaj jer mu se svideo datum?

Njegovo ludilo ide toliko daleko da se u opsesiji likom svog deda i utemeljitelja države Kim-il Sunga, da je navodno obavio velik broj plastičnih operacija kako bi mu što više ličio. Osim toga, anonimni je izvor iz severnokorejske vlade izjavio kako je Kim tražio da se njegovoj ženi ranije inducira porođaj zbog sasvim uvrnutog razloga, kako bi se dete rodilo krajem 2012., kad se obeležava 100 godišnjica rođenja Kim il Sunga - bez obzira na zdravstvene rizike za majku i dete. Dete se navodno zove Kim Ju aje.

Ubio bivšu devojku i ljubavnicu zbog ljubomore?

Budući da voli pevačice, ne čudi kako je u orkestru Unhasu imao još jednu devojku pre Pi Sol Džu, a ona mu je navodno nastavila biti ljubavnica i u braku. Ljubavna veza između Kim Džong Una i Hjon Song-Vol se odigrala 2007. Ona i još 12 drugih poznatih pevačica odvedeni su pred streljački vod 20. avgusta 2013., dok su njihove porodice bile prisiljene da gledaju kako ih ubijaju streljanjem.

"Publika" sa smaknuća je odvedena u zatvor, a nakon toga se o njima više ništa nije čulo niti su viđeni. Moguće je da je Hjon nastradala po naredbi Kimove supruge ili da je presudilo to što je pornografski film sa snimkom neke od orgija severnokorejske elite završio u Kini, a o tome je u južnokorejskim medijima govorila plesačica koja je prebegla iz Severne Koreje.

Žena mora trpeti njegovo iživljavanje i orgije

U Severnoj Koreji navodno postoji tzv. Peta divizija, harem od oko 2000 žena kojima je zadatak da zabavljaju partijske funkcionare i da s njima spavaju nakon toga. Takva praksa postoji još od Kim-Il-Sunga, koji je svoju ulogu "oca nacije" shvatio bukvalno. Navodno je i sam Kim-Il Sung koristio usluge plesačica-prostitutki i začeo s njima velik broj vanbračne dece, a nastavio ju je Kim Džong Un.

Orgije se navodno organizuju i s devojčicama devicama od kojih su neke stare tek 13 godina. Po devojke u škole dolaze vojnici koji ih odvode i upozoravaju da ništa ne smeju reći porodici jer će ih smaknuti. Kad ih odvedu, devojke vode doktorima koji utvrđuju da li su one device. Ako jesu, tinejdžerke će postati deo tzv. "jedinice za zadovoljstvo". Tamo će dobiti titulu "zabavljačice za odrasle" koja stoji na raspolaganju državnoj i vojnoj eliti. Devojke traže državni agenti, koji u školama nalaze "visoke i lepe" mlade žene koje želi da "treniraju" u hotelu u Pjongjongu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs