PRIMAMLJIVA PONUDA

Milijarder ima karte za put do Meseca i traži devojku koja će mu praviti društvo: Ona mora da ispuni ove uslove!

Pojavio se oglas zanimljive sadržine

Zanimljivosti
16:11h Autor:
Milijarder ima karte za put do Meseca i traži devojku koja će mu praviti društvo: Ona mora da ispuni ove uslove!
Foto: Shutterstock

Milijarder Jusaku Maezava, poreklom iz Japana, dao je oglas u kome traži ženu koja bi sa njim pošla na svemirsko putovanje.

On ima 44 godine i prvi je vlasnik karte za putovanje na Mesec. Svetu je postao poznat po darežljivom gestu kad je svojim pratiocima poklonio 9 miliona dolara. Inače je vlasnik lanca prodavnica gardeeerobe, a njegovo bogatstvo se procenjuje na 2 milijarde dolara.

Jednom prilikom je izjavio da će kupiti karte i za nekoliko umetnika koji bi oslikali to iskustvo. Na ovom putovanju izgleda da postoji još jedno slobodno mesto, mesto za ženu njegovog života.

"Polako me obuzimaju osećanja usamljenosti i praznine. Zato, postoji jedna stvar o kojoj razmišljam: Želim da volim jednu ženu", napisao je Maezava na svojoj internet stranici.

"Želim da nađem životnu partnerku, i da iz svemira pošaljem poruku o našoj ljubavi i miru u svetu", glasio je oglas.

Koje sve uslove mora da ispuni saputnica?

Ukoliko imate više od 20 godina idealna ste kandidatkinja. Neka vas ne brine ukoliko ne govorite japanski jezik jer to ne spada u uslove. Ono što on traži je vedra ličnost, osoba koje zna da uživa u životu i želi mir u svetu.

Putovanje je organizovano za 2023. godinu, a Jusaku želi na vreme da pronađe tu ženu kako bi se dobro upoznali pre nego što se zapute na Mesec.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs