praktični saveti

Mladenci, obratite pažnju: Ovako treba da izaberete burme za venčanje!

Pre nego što izgovorite sudbonosno da zapamtite da je izbor burme vaš lični pečat

Wedding
19:23h Autor:
Mladenci, obratite pažnju: Ovako treba da izaberete burme za venčanje!
Foto: Profimedia

Biranje burmi je jedno od najlepših trenutaka svakog para koji staje na ludi kamen, ali veoma je važno da obratite pažnju na nekoliko faktora prilikom kupovine.

Evo kako da uskladite želje i mogućnosti.

Krenite korak po korak

Burme sa dijamantima ili nekim drugim dragim kamenom, od belog ili žutog zlata, pitanja su na koja najpre treba da odgovorite. Počnite od sopstvenog stila i nakita koji nosite.

Da li više volite jednostavno prstenje ili radije birate neko sa cirkonima i dragim kamenjem? Da li želite da vam verenički prsten i burme budu slične? Hoćete li birati iste burme za vas i partnera ili ćete nositi različite?

Neka vam pitanju budu smernica u kojem pravcu treba da idete. Na taj način, potraga će vam biti sužena, a vi ćete se lakše snaći prilikom kupovine.

Nokti dostojni velikog dana: Pronađite inspiraciju za vaše venčanje!

foto: Shutterstock

Verenički prsten i burma – slični ili različiti dizajn?

Da li verenički prsten treba da se razlikuje od burmi ili da se podudara? Većina dama će reći da bi burma trebalo da se razlikuje od vereničkog prstena, ali ima i onih koji radije biraju slično prstenje.

Ipak, ukusi su različiti, pa tako neko pored upečatljivog vereničkog prstena želi jednostavniji dizajn svadbenog prstena, a neke devojke žele posebne burme koje će odudarati od drugog nakita.

Nekome je, pak, važno da se istaknu oba prstena, pa onda obratite pažnju i na dizajn i jednog i drugog, jer ne bi trebalo da bude velikog kontrasta između njih, već bi verenički prsten i burme trebalo da se podudaraju.

Međutim, nakon što se izgovori sudbonosno da, pojedine dame žele samo da nose burmu na ruci, a samim tim i podrazumevaju da će stil i dizajn burme biti drugačiji i da će privlačiti pažnju mnogih. U ovom slučaju, posavetujte se sa svojim juvelirom u vezi pravog odabira kako biste izabrali pravi prsten.

Mladenci želeli da im sova donese burme: Doletela je do oltara, a onda je nastao haos! (VIDEO)

foto: Profimedia

Želite nešto drugačije?

Ako biste malo da eksperimentišete i ne želite da imate burmu od žutog ili belog zlata, onda vam napravite neku kombinaciju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Jeste li razmišljali o ružičastim cirkonima ili sitnim dijamantima koji daju posebnu draž ili pak burmu sa dragim kamenom?

Nikada se ne zna, možda će vam se svideti nešto što uopšte niste ni zamislili. U svakom slučaju, birajte burme koje ćete uvek rado nositi, samo obratite pažnju i izaberite ono što vam se najviše sviđa.

Nekada budžet kojim raspolažete ograničava izbor prstena. Zato se posebno osvrnite na raspodelu novca i planirajte unapred otprilike koliko će vam novca biti potrebno za burme.

Dijamanti, graviranje, posebno ručno iscrtani detalji, sve dodatno povećava cenu, tako da razmislite na vreme da kasnije ne bi bilo poteškoća.

Ne zaboravite, burme ćete nositi svakoga dana, tako da nemojte uzimati ono što nije deo vašeg stila, bez obzira na cenu. Bolje smanjite budžet za dekoraciju, jer ipak burme ostaju za ceo život.

Poznata brazilska manekenka se udaje: Veridba sa nemačkim fudbalerom! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs