Stručni saveti

Vogov vodič za venčanja: Pravila oblačenja za goste! (FOTO)

Modna biblija poznatija kao Vog objavila je 10 pravila kojih bi trebalo da se pridržavaju svi koji se narednih meseci pripremaju na 'svatovanje'

Wedding
Autor:
Vogov vodič za venčanja: Pravila oblačenja za goste! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Sezona venčanja samo što nije počela, a sigurni smo kako mnoge od vas već razmišljaju o tome šta će obući za taj svečani događaj. Najuticajniji modni magazin Vog objavio je svoj stručni vodič u kom je naveo sve šta će ove sezone biti u trendu, a šta ne..

Prema modnoj bibliji kardigani više nisu modni promašaj, već, naprotiv, poželjan deo stajlinga za venčanje. Osim što su u trendu, grejaće vas u ranim jutarnjim satima kada zna biti sveže, ukoliko se zabava oduži.

Veliko 'ne' ide na račun neprirodnog preplanulog tena uz pomoć sprejeva za samopotamnjivanje ili solarijuma, kako mladi ne biste ostavili mrlje na haljini, a trebalo bi da izbegavate i glomazne šešire koje preferiraju britanske dame. Setimo se samo groznog šešira koji je na venčanju Kejt Midlton i princa Vilijama nosila prinčeva sestrična, princeza Beatris od Jorka. Njen šešir je izazvao podsmeh i skrenuo pažnju s onog što je zaista važno, a to su mladenci.

foto: Profimedia

Umesto predimenzioniranih šešira koji deluju ekstravagantno i neukusno, Vog predlaže efektne ukosnice ili niske damske šešire poput onih kakve je volela da nosi i Džeki Kenedi.

Svi muškarci Džeki Kenedi: Izgubila nevinost u liftu, srodnu dušu pronašla u starosti!

foto: Profimedia

Vogov vodič takođe predlaže da odbacite 'klač' torbice koje obično dominiraju na venčanjima i umesto njih pre odaberete šik torbu s drškom, koju je Megan Markl nedavno nosila tokom poseta Birmingemu.

Iz najdubljeg poštovanja prema kraljici: Šta je Megan Markl uradila u tajnosti!

foto: Reuters / Hannah Mckay
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs