svet joj se srušio u trenu

Ispovest mlade koja je ostavljena sat vremena pre venčanja: Slomio mi je srce, bila sam ponižena! (FOTO)

Sindi Maisoneuve iz Kanade otvorila je dušu, te opisala kako joj se najlepši dan u životu odjednom pretvorio u najgori

Wedding
Autor:
Ispovest mlade koja je ostavljena sat vremena pre venčanja: Slomio mi je srce, bila sam ponižena! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Bilo je posle podne i trebalo je da se udam. Sestra mi je pomagala da se spremim i pitala me jesam li nervozna. Iskreno sam joj rekla da nisam. Ostalo je samo sat vremena do venčanja i bila sam sva u svojim snovima, na plaži na Havajima s muškarcem koji je moj najbolji prijatelj.

Sećam se da je sestra prokomentarisala to što nisam nervozna: 'Pa ni ne treba da budem. On je super dečko'.

"Često sam se kasnije setila tih njenih reči", prisetila se.

Ovo je njena ispovest:

'Svog verenika sam upoznala dve godine pre venčanja na bejzbol utakmici. Bio je visok i sladak. Živela sam u Torontu, a on je bio dva sata vožnje od mene, ali smo počeli da izlazimo. Svaki vikend sam putovala do njega da bismo bili zajedno. Zaprosio me je posle šest meseci na plaži tokom zalaska sunca. Nisam smatrala da srljamo u brak ili da je on požurio s prosidbom. Ljudi su nam govorili da smo savršen par. Oboje smo aktivni i ambiciozni, a on se super slagao s mojom porodicom. Kupili smo zajedno i kuću planirajući venčanje.

Odlučili smo da se venčamo na Havajima, a on se dosta angažovao oko organizacije. Na dan venčanja stajali smo na prozoru hotela i zajedno posmatrali mesto na plaži gde je trebalo da bude održana ceremonija. Nisam bila nervozna pripremajući se za venčanje i dok sam oblačila venčanicu. Zato sam verovatno bila toliko zatečena situacijom koja je usledila.

Ispovest iscrpljene majke: Bila sam najbolja mama sve dok nisam rodila njega!

Ušao je u sobu i rekao da bi želeo da razgovara sa mnom nasamo. Plakao je. Mislila sam da su ga preplavile emocije zbog venčanja. Tad je rekao: 'Ja to ne mogu da uradim'. Pitala sam ga: 'Je l' se ti šališ?'. Odmahnuo je glavom. Stajala sam s velom u kosi i gledala ga. Muškarac koji je trebalo da bude ljubav mog života mi govori da neće da se venčamo, i to sat vremena pre početka. Bila sam toliko šokirana da ga nisam pitala zašto to radi. Samo sam mu rekla da ode. Hotelska soba odjednom se činila tako malom.

Moja sestra i kuma su pojurile za njim, ali pobegao je od njih. Čak nije ni organizatorima rekao da ništa od venčanja. Gledala sam kroz prozor kako sestra svima objašnjava da venčanja neće biti. Pomislila sam da ga je možda uhvatila trenutna nervoza i panika, ali pokazalo se da nije tako, otvorila sam ormar, a njegovih stvari nije bilo, čak ni pasoša. Tada sam shvatila da me je zaista ostavio. Slomio mi je srce. Bila sam tako ponižena.

Osetila sam potrebu da moram da izađem iz hotela. Otišla sam da prošetam uz plažu. Pola sata kasnije sam ga nazvala, a on je samo rekao da je otišao. To je sve. Ni sama ne znam kako sam preživela tu noć. Bila sam ošamućena. Otišla sam na večeru, ali nisam mogla da jedem. Sestra mi je dala tablete za spavanje, ali ipak sam se probudila u četiri sata ujutro. Prisećanje svega o nama mi je u početku bilo najteže da preživim..

Ono što je otežalo celu situaciju je to što je on na ostrvu ostao nedeljama, a bili smo u istom odmaralištu. Videla sam ga na parkingu dva dana posle toga i uzviknula sam mu da je kukavica. Tad je već ljutnja zamenila tugu. Bavila sam se raznim aktivnostima samo da ne razmišljam o tome šta mi se dogodilo. Samo sam želela da zapim ne razmišljajući. Ali, došlo je vreme za povratak. Vratila sam se u Kanadu okrutnoj stvarnosti. Preselila sam kod svojih roditelja, a oni su se pobrinuli za prodaju kuće. Osećala sam se kao da sam ponovo u pubertetu.

Posle nekoliko nedelja sam ga srela, a on je predložio da budemo zajedno, ali bez venčanja. To mi je bilo jako čudno. Razlog zašto nije hteo da me oženi je, barem je rekao, to što ja želim decu, a on ne. Nije mi nikada objasnio zašto je to postalo toliko bitno baš na dan našeg venčanja. Vremenom smo izgubili kontakt.

Danas, 11 godina kasnije, to što mi se dogodilo je dovoljno daleko u prošlosti da ne može više toliko da me povredi. Baš sam prijateljima rekla kako sad mogu bez problema tome da se smejem", prenio je The Guardian.

Dve godine je bio ljubavnik njegove supruge: Glumac sve znao, čak je i odobravao njihovo viđanje! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs