Neverovatno

BOSANSKI MINISTAR ZE: Zašto se ceo region smeje Arnelu Isaku? (VIDEO)

Ljudi su u mahom u neverici kada pogledaju ovaj video. Mnogi sumnjaju da je ovo namešteno

Muzika
Autor:
BOSANSKI MINISTAR ZE: Zašto se ceo region smeje Arnelu Isaku? (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube/ abogicevic

Nedavni medijski nastup Arnela Isaka, ministra za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline u Vladi Zeničko-dobojskog kantona u emisiji “Dejana talk show” izazvao je mnoštvo reakcija na društvenim mrežama.

Tema i gosti ove emisije bili su mladi ministri, među kojima se našao i Arnel Isak. Njegov medijski nastup mnogi su osecnili kao smešan, a najviše su dovodili u pitanje njegove retoričke sposobnosti.

Isak je svojim nastupom mnogima postao predmet ismevanja, a ponajviše zbog podštapalice Ze”, za koju se svi pitaju šta mu to znači uopšte.

Na kraju je ustanovljeno da je ZE izgleda njegova skraćenica za poštapalicu "onaj kako se zove".

Arnel je predstavljanje počeo rečim: "E, ovako, ja sam friško postao otac..." A zatim je nastavio:"Još se ne snalazim tako dobro, ali tu su roditelji da pomognu. Eto, mogu još da kažem da se u slobodno vreme bavim tekvandoom, crni pojas sam. Gledao sam da slobodno vreme provedem u Jutubu gde sam snimao kilope. Eto da kažem da sam zaljubljenik u tehnologije. Volim tu napredniju tehnologiju tablete, laptopi, volim da gledam ZE te njihove specifikacije, volim da probavam tu novu tehnologiju...

Samim tim mi se stvorila želja za jutub kanalom, jer što je bolji računar, imate mogućnost za skidanjem programa, za svim tim OLAHKOĆAMA, i samim tim sam počeo snimati i sređivati u tom ZE fotošopu i samim tim se stovorio taj ZE jutjub kanal..."

Arnel je nastavio da objašnjava kako pomaže supruzi, jer je njihovo dete rodila carskim rezom, te je oporavak duži.

"Ovo je smešno, ali i veoma tužno," jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Pogledajte video i prosudite sami, da li je ovo smešno ili tužno?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs