LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2023: Lavu sledi zanimljivo poznanstvo, ONI će konačno okončati toksičnu vezu

Ljubavni horoskop za april 2023. godine je pred vama. Šta vam prognozira?

Horoskop
20:44h Autor:
LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2023: Lavu sledi zanimljivo poznanstvo, ONI će konačno okončati toksičnu vezu
Ljubavni horoskop za april 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Ovaj mesec neće biti lak za Ovnove. Možda želite više nezavisnosti. Ali zapamtite da je ključ zdrave veze komunikacija i otvorenost. Ako dođe do nesporazuma, odmah o svemu razgovarajte s partnerom. Samci će imati priliku da upoznaju zanimljivu osobu. Ovaj mesec se takođe može opisati kao razdoblje rasta u svim područjima života, uključujući i romantična.

Bik

Bikovi koji su u dugim vezama poželeće zajedno da odu na putovanje. Sada možete sigurno da pravite planove za budućnost. April će biti dobro vreme za unutrašnji rast. Samci, imaćete priliku da upoznate nekoga ko deli vaša interesovanja. Ali nemojte da požurujete ​​stvari, pustite da se veza razvija prirodno, piše City magazin.rs

Blizanci

April će vam doneti mnogo prilika koje će vam omogućiti da uspostavite kontakt sa zanimljivom osobom. Najvažnije je da se ne bojite da izađete iz svoje zone komfora, dajte sebi priliku da upoznate ljude i isprobate nove stvari. Blizanci koji su u vezi moći će da učvrste odnos s partnerom, pa čak i dosegnu novi nivo. U slobodno vreme vredi isprobati zanimljivu zajedničku aktivnost, na primer, da posetite izložbu ili odete na kraći izlet.

Rak

Rakovi mogu da postanu otvoreniji i samouvereniji u aprilu. Ne zaboravite da se brinete za svoju voljenu osobu, kao i da iskreno izrazite svoja osećanja i emocije. Ako imate nedoumice oko toga kako bi veza trebalo da se razvija, april će biti dobro vreme da raščistite stvari i pronađete odgovore. Ovaj mesec je takođe povoljan za pronalaženje novih poznanstava.

Lav

U aprilu će Lavovi lako pokazati svoju romantičnu stranu u odnosu na voljenu osobu. Ovo je odlično vreme za uživanje u sastancima i putovanjima. Samci će moći da upoznaju zanimljivu osobu. Ljubavni horoskop za april 2023. kaže da će oni koji žele da zasnuju porodicu taj san moći da ostvare u bliskoj budućnosti. Ali promene se neće dogoditi same od sebe, trebaće truda.

Devica

U bliskoj budućnosti za Device će započeti doba istine. To znači da će svi trikovi i manipulacije biti otkriveni. Ali ne bi trebalo da brinete, jer će takvi događaji doneti samo koristi. Oni koji su bili u teškim vezama konačno će ih moći prekinuti i skinuti teret sa sebe. Srećni parovi postaće još bliži. Device koje su nedavno doživele raskid upoznaće osobu koja će da ih ceni i poštuje.

Vaga

Za Vagu je vreme za promene. U aprilu će iz njihovih života otići svi koji ih nisu cenili i zbog kojih su se osećali loše. Možda bolje da prespavaju mesec. Razvod neće biti najprijatniji, ali će vam omogućiti da se rešite pasivne agresije. Nemojte žaliti zbog impulsivnih odluka, one će vam dugoročno pomoći da postanete srećniji. Oni koji su u vezi moraju da budu sposobni da pronađu ravnotežu između svojih želja i partnerovih potreba.

Škorpija

U bliskoj budućnosti moguće su velike promene u životu Škorpija. Najverovatnije će problemi biti povezani s poverenjem. Ali nemojte donositi ishitrene odluke. Budite oprezni i ne zaboravite da podelite svoje misli s partnerom. U slučaju sukoba sasvim je moguće rešiti ga mirnim putem. Ako ste u potrazi za ljubavlju, ovo razdoblje je dosta povoljno. Škorpije će uskoro moći da upoznaju osobu koja će im uneti puno radosti i energije u život.

Strelac

U aprilu bi Strelac mogao da ima jaku želju za pronalaskom novih poznanstava. Ipak, budite oprezni jer se možete naći u teškoj situaciji kada budete morali da donosite odluke vezane za vašu trenutnu vezu. Vaš partner se može osećati inferiorno, stoga morate biti krajnje iskreni s njim. Samo u ovom slučaju biće moguće prevladati poteškoće i ojačati odnos.

Jarac

Horoskop kaže da je ovog aprila za Jarce posebno važno da budu iskreni i otvoreni u odnosima. Nemojte se bojati da izrazite svoja osećanja i iskustva i da ih podelite s partnerom. Ako ste dugo u vezi i osećate da se strast smirila, sada je vreme da je vratite. Oni željni ljubavi imaće priliku da upoznaju zanimljivu osobu na kulturnim događajima. Takođe, ne odbijajte učestvovanje na seminarima ili konferencijama jer ćete tako steći zanimljiva poznanstva.

Vodolija

Vodolije će uskoro imati priliku za potencijalnog partnera. To može biti neko koga poznajete ili potpuno nova osoba. Možete ga upoznati online ili na nekom događaju. Glavna stvar je ne bojati se da napravite prvi korak. Ako ste već u vezi, vredi više vremena provoditi s partnerom. Možete pripremiti romantičnu večeru ili nešto pokloniti bez razloga.

Riba

Ribe mogu da imaju probleme u komunikaciji s voljenom osobom. Ali, ovo je razdoblje izvrsno za rešavanje sukoba i pronalaženje kompromisa. Ali za izgradnju zdrave komunikacije važno je ostati iskren i ne bojati se da pokažete ranjivost. Ribe takođe moraju da odluče šta tačno očekuju od veze. Uopšte, april će biti dobro razdoblje za ugodne promene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs