Vrhunske priče

5 najboljih mini serija: Nećete verovati šta ste upravo pogledali! (VIDEO)

Imaju svega po nekoliko epizoda

Filmovi
14:09h Autor:
5 najboljih mini serija: Nećete verovati šta ste upravo pogledali! (VIDEO)
Kadar iz mini serije "Patrik Melrouz", Foto: Youtube Printscreen / moviemaniacsDE

Ostali ste bez ideja šta biste mogli da gledate tokom izolacije?

Predlažemo vam 5 najboljih mini serija, koje zaslužuju vašu punu pažnju! Imaju svega po nekoliko epizoda, ali to je sasvim dovoljno da na vas ostave jak utisak i da ih nikada ne zaboravite!

1. Izgubljena soba (The Lost Room, 2006.)

Ova mini serija ima svega tri epizode, ali nećete ih nikad zaboraviti! Džo Miler je običan detektiv koji slučajno dolazi do ključa sobe broj 10 u hotelu Sanšajn. Ali, ključ ne otvara samo ta vrata. Detektiv mora da reši misteriju ove sobe jer priča odlazi u potpuno šokantnom pravcu...

Top 7 filmova Gorana Markovića: Remek-dela domaće kinematografije! (VIDEO)

2. Hudini (Houdini, 2014.)

Kratka serija (svega dve epizode) govori o životu čuvenog mađioničara Harija Hudinija. Neverovatni prizori iluzioniste još uvek nisu dovoljni da se razotkrije jedan od najneverovatnijih ljudi na svetu.

3. Černobilj (Chernobyl, 2019.)

Pet epizoda serije prikazuje istinu o strašnoj tragediji koja je pogodila Černobilj. Pogledajte rekonstrukciju tragičnih događaja i pokušaje da se neutrališu jezive posledice najveće nuklearne katastrofe.

20 najboljih klasičnih filmova svih vremena: Sada je vreme da ih konačno (ponovo) pogledate (VIDEO)

4. Patrik Melrouz (Patrick Melrose, 2018.)

Patrik pati od brojnih zavisnosti kojih želi da se reši za svagda. U tim pokušajima otkriva da uzrok njegovih psihoza leži u detinjstvu. Kroz pet neverovatnih epizida ova serija ozbiljno podiže svest o temama o kojima svi treba da razmišljamo!

5. Oliv Kiteridž (Olive Kitteridge, 2014)

Svaka porodica ima svoju tajnu. Kroz četiri neverovatno uzbudljive epizode, otkriva se šta se sve može desiti u jednoj porodici tokom dve decenije...

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs