Porodično putovanje

Vila za bogate i slavne: Ovde su letovali Kejt i Vilijam sa malim princom Džordžom! (FOTO)

Najveću slavu u poslednje vreme vili Rosini doneo je njen najmlađi gost, princ Džordž, koji je u njoj proveo svoje prvo letovanje u inostranstvu

Destinacije
14:00h Autor:
Vila za bogate i slavne: Ovde su letovali Kejt i Vilijam sa malim princom Džordžom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vila Rosina na ekskluzivnom privatnom ostrvu u Karipskom arhipelagu ugostila je mnoge slavne ličnosti, a možda najmlađi - i najslađi - bio je mali britanski prestolonaslednik princ Džordž.

Na ostrvu Mistik odsedali su slavni Dejvid Bouvi, veliki ser Mik Džeger, Bil Gejts, Kejt Mos, Brajan Feri, ali i Pipa Midlton, piše Lisa.rs.

Međutim, možda je najveću slavu u poslednje vreme vili Rosini doneo njen najmlađi gost, princ Džordž koji je u njoj proveo svoje prvo letovanje u inostranstvu.

Vila osim udobnih, luksuznih i prostranih soba, u svom sklopu ima bazen, sa ogromnim dvorištem i foteljama za uživanje na suncu.

Voda, priroda, zelenilo i neverovatan komfor čine ovu vilu zaista jedinstvenom, i omiljenim mestom za letovanje džet-seta.

Prostranim dnevnim boravkom i spavaćom sobom dominiraju bela i krem boja, veliki prozori i visoki plafoni.

Pored pomenutog porodičnog putovanja, strani mediji najavljuju i prvo "službeno" veliko putovanje princa Džordža, jer se mladi par Vilijam i Kejt spremaju na turneju po Australiji koja će trajati od 7. do 25. aprila i uoči koje je porodica poklonila novi portret.

Međutim, princ Džordž se već ranije "odvažio" na veliki put, i to upravo do Kariba. Britanski prestolonaslednik je tada imao samo šest meseci, a povod za provod bio je 59. rođendan bake Kerol Midlton. Kejtina mama odlučila je da svoj rođendan sredinom februara 2014. godine provede sa svojim najmilijima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs