Stvoren za uživanje

Dom na obali mora po najvišim svetskim standardima: Predstavljanje Portonovi rizorta ovog septembra u Beogradu

Mesto na kojem svako može da oživi svoju strast od avanture, preko gastronomije, sporta, umetnosti, meditacije, odmora i istraživanja

Destinacije
Autor:
Dom na obali mora po najvišim svetskim standardima: Predstavljanje Portonovi rizorta ovog septembra u Beogradu
Foto: Promo

Predstavljanje projekta u Beogradu biće premijerno upriličeno na HELLO Red Carpet događaju 12. septembra 2019. godine. Portonovi se otvaranjem leta 2019, svrstao među najprestižnije rezidencijalne projekte u ovom delu Evrope.

Prigodno smešten na ulazu u Bokokotorski zaliv, Portonovi u okviru prve faze izgradnje, na raspolaganju ima 214 ekskluzivnih rezidencijalnih jedinica u Portonovi naselju i Marina rezidencijalnom delu.

foto: Promo

Iz svakog ugla, rizort se uklapa u drevnu kulturnu tkaninu sa prostranim šetalištem uz more, krivudavim ulicama, zanosnim vrtovima i skrovitim trgovima. Svaka nekretnina je dizajnirana kako bi prenela svoj poseban osećaj mesta i stila - uz pažljivo razmatranje neophodne privatnosti. Ovaj luksuzni projekat nudi apartmane s jednom, dve i tri spavaće sobe i penthause, zatim elegantne primorske vile sa privatnim bazenima na Julijinim balkonima koji pružaju besprekoran pogled na marinu i Bokokotorski zaliv.

Već sada, među kupcima širom sveta, vlada veliko interesovanje za ove jedinstvene rezidencijalne jedinice, a neki od njih su se odlučili i za boravak ovoga leta u okviru posebnog programa izdavanja i uživali su u brojnim dodatnim servisima tokom boravka.

foto: Promo

DIZAJNIRAN ZA VEČNO PAMĆENJE

Brendovi svetski prepoznatih lanaca kao što su D-Marin Portonovi Marina, prvi One&Only u Evropi sa Espace Chenot Health Wellness Spa centrom, biće sastavni deo ponude ovog nesvakidašnjeg rizorta koji se prostire na 26 hektara zaštićenog obalnog područja i 1,8 km same obale. Portonovi je inspirisan upravo vama: kosmopolitama, ljubiteljima mora i jahtinga, poslovnim ljudima, umetnicima i svim onima koje povezuje ljubav prema prirodi i kvalitetnom životu.

foto: Promo

D-Marin Protonovi marina ima 238 vezova za super i mega jahte, dok njeni članovi imaju privilegovan pristup svim ostalim D-Marin marinama na Mediteranu.

Portonovi je mesto gde svako može da oživi svoju strast od avanture, preko gastronomije, sporta, umetnosti, meditacije, odmora i istraživanja. To je mesto na kojem prošlost i sadašnjost postaju jedno. Ovo elegantno naselje nudi bezvremensku destinaciju i životni stil, spajajući jedinstveni duh i dušu ovog regiona.

ŽIVOT NA OBALI MORA

Portonovi nudi jednosobne, dvosobne i trosobne stanove i apartmane, kao i luksuzne gradske vile sa privatnim bazenima na najvišim balkonima odakle se pruža nesmetan pogled na marinu i Bokokotorski zaliv. Svaka nekretnina osmišljena je tako da prenese prepoznatljiv doživljaj mesta i stila, a posebna pažnja posvećena je maksimalnoj privatnosti. Pogled se pruža i na Lovćen i Orjen koji se nadvijaju nad čitavim Bokokotorskim zalivom. Arhitektura naselja inspirisana je autentičnim šarmom i karakterom tradicionalnih bokokotorskih sela i snažno je vezana za more.

foto: Promo

Klasični crnogorski stil spaja se sa savremenim mediteranskim odlikama, što čini sredinu koja je odlično integrisana s jedinstvenom i bogatom istorijom Boke Kotorske. Naselje Portonovi ima široke promenade uz more, kao i asimetrične ulice koje vijugaju oko kamenih zgrada, otkrivajući čarobne trgove. Život u marini Portonovog odlikuje savremena atmosfera, živost i osećaj povezanosti. Na obali se nalaze elegantni i savre- meni apartmani i sky vile, koji pružaju prefinjen osećaj luksuza. Kombinacija drveta i stakla daje im elegantan izgled, a otmeni enterijeri dizajnirani su tako da predstavljaju odraz pomorskog okruženja, s balkonima kroz koje predivna spoljašnjost prodire unutra i vile se mogu podičiti infinity bazenima i raskošnim pogledom na marinu pozivaju vas da se sjedinite s vodom. U ponudi će biti i prepoznatljivi restoran koji će biti odraz bogatog pomorskog nasleđa čitave regije.

Za više informacija kontaktirajte tim za prodaju nekretnina u Portonovi rizortu: ENQUIRIES@PORTONOVI.COM | +382 31 355 375 PORTONOVI .COM

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs