Atraktivni uslovi za Addiko oročenu štednju u evrima

Nastavljajući sa aktivnom promocijom kulture štednje, Addiko banka je i ovog proleća pripremila zaista atraktivne uslove za oročenu štednju u evrima, pružajući mogućnost svim zainteresovanim građanima da svoj novac čuvaju na sigurnom mestu, kao i da zahvaljujući tome ostvare dobar prinos.

Lifestyle
Autor:
Atraktivni uslovi za Addiko oročenu štednju u evrima
Foto: Promo

Aktuelnu ponudu Addiko banke čini eurska oročena štednja na 6 ili 12 meseci i to sa kamatnom stopom od 1,9 NKS (EKS 1,62%) za štednju na 6 meseci i kamatu od 2,8 NKS (EKS 2,46%) za štednju oročenu na 12 meseci.

Ovom ponudom, Addiko banka je još jednom nastavila da prati potrebe svojih klijenata, ohrabrujući ih i podstičući da štede, kao i da mnoge od svojih životnih potreba realizuju upravo zahvaljujući svojoj ušteđevini.

Upravo zbog toga smo za sve svoje klijente i ovog proleća pripremili odlične uslove za oročenu eursku štednju, koja će svim zainteresovanim građanima omogućiti da svoj novac štede na sigurnom mestu, kao i da zahvaljujući tome zarade - istakla je Sanja Matović, direktorka Odeljenja za upravljanje proizvodima i odnosima sa klijentima Addiko banke.

Svi mi u Addiku odlično znamo da je štednja najsigurnija investicija za budućnost i zato smo za naše klijente ovog puta pripremili ponudu koja će na odličan način da odgovori na sve njihove potrebe i očekivanja, izjavila je Matović.

Upravo zbog toga, sve građane koji žele da svoj novac čuvaju na sigurnom mestu i da zahvaljujući svojoj štednji ostvare dobar prinos, pozivamo da iskoristite specijalnu ponudu Addiko banke i da se već danas informišite o svim njenim pogodnostima na sajtu Banke - www.addiko.rs.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs