"OVA ZADNJICA JE ČASNIJA OD BUDALE KOJA SNIMA" Razapeli su je komentarima zbog ismevanja devojke iz centra Beograda

Snimak koji je objavila influenserka Nina Mihas na Instagramu brzo se proširio društvenim mrežama, a njen potez je mnoge šokirao.

Lifestyle
19:33h Autor:
"OVA ZADNJICA JE ČASNIJA OD BUDALE KOJA SNIMA" Razapeli su je komentarima zbog ismevanja devojke iz centra Beograda
Devojaka u centru Beograda snimala zadnjicu prolaznice, Foto: Printscreen/tviter

Poslednjih godina često smo svedoci digitalnog nasilja koje je sve prisutnije u svetu, a tako i kod nas. Nasilje na internetu je svaki oblik nasilja koje nastaje upotrebom digitalnih tehnologija.

U to spadaju bilo kakvo neovlašćeno objavljivanje nečijih slika, ismevanje zbog izgleda, a jedan takav primer naljutio je korisnike društvenih mreža.

Naime, influenserka Nina Mihas je šetala centrom Beograda, a u Ulici kralja Petra je snimila devojku dok hoda, a zatim i njenu zadnjicu. Nakon toga, ona je kamerom zabežila sebe dok ismeva nepoznatu devojku zbog njenog izgleda.

"Hvala goloj gu*ici nepoznate prolaznice koja me je nasmejala", napisala je ona uz objavljeni video.

Njen potez je mnoge razbesneo, te su odmah usledili komentari na Tviteru, ali i Instagramu.

"Ma, slike su ništa. Da li ste videli ceo snimak. Ovo je strašno. Juri devojku i snima. Dotakli smo dno. Imaš 12+ godina i podsmevaš se nečijem izgledu jer sebe smatraš savršenom?", glasio je jedan od komentara.

"Vidi se kućno vaspitanje, osnovna kultura i etika. Svaka čast devojčici daleko će da dogura. A devojka sa snimka treba da je tuži", "Ova zadnjica je lepša i časnija od obraza ove budale što slika", "Nesrećna spodoba koja ima potrebu drugog da ponizi da bi se osećala dobro", samo su neki od komentara u nizu na spomenutu objavu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs