ETNO PEVAČICA ZASIJALA NA DOGAĐAJU O KOJEM ĆE SE DUGO PRIČATI: Danica Krstić pokazala zbog čega važi za najmoćniji VOKAL

Danica Krstić pokazala je svoje velike vokalne sposobnosti na proslavi povodom partnerstva između Adrija medija grupe i Euractiv mreže za Srbiju.

Lifestyle
Autor:
ETNO PEVAČICA ZASIJALA NA DOGAĐAJU O KOJEM ĆE SE DUGO PRIČATI: Danica Krstić pokazala zbog čega važi za najmoćniji VOKAL
Danica Krstić, Foto: Kurir

Kompanija Adrija medija grupa postala je ekskluzivni partner Euractiv mreže za Srbiju. Tim povodom u hotelu Hajat, u Beogradu organizovana je gala večera za više od 250 zvanica iz sveta politike, diplomatije i biznisa, čime je otvoreno novo poglavlje u poslovanju najveće digitalne medijske kompanije.

Koliko je Euractiv važan za našu zemlju, svedoči činjenica da su se pozivu na gala večeru odazvali brojni gosti, među kojima su najviši državni zvaničnici, kao i predstavnici međunarodnih organizacija i kompanija.

Prestižnom događaju bili su prisutni i specijalni muzički gosti, Danica Krstić i Vasil Hadžimanov. Mlada etno pevačica svojim vokalom očarala je prisutne goste, a osim čarobnog glasa nemoguće je bilo ne primetiti i njen stajling.

Euraktiv gala
Euraktiv galafoto: Kurir

Plavo - crna haljina sa srebrnim motivima učinila je Danicu božanstvenom, dok je srebrni pojas istakao njen zanosni struk. Ipak, glas je njen najveći adut, te ne čudi što je dobitnica velikih nagrada, a poslednja u nizu je trofej na takmičenju održanom u Rumuniji.

Takođe, svoj talenat rešila je da potkuje obrazovanjem, te je nakon završene muzičke škole i gimnazije, upisala Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu, smer etnomuzikologija.

Danica Krstić
Danica Krstićfoto: Kurir

Karijeru je započela sa 6 godina, dok je već tada osvajala srca publike, pevajući tradicionalnu muziku. Osim toga što je jedan od najboljih etno vokala na ovim prostorima, humantost je njena vrlina, a učestvovala je na mnogobrojnim humanitarnim koncertima.

Mlada pevačica otpevala je pesme "Oda radosti" i "Tamo daleko" i očarala goste koji su svojim prisustvom uveličali gala događaj, a kako je njena interpretacija izgledala, možete pogledati u videu ispod:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs