nije ni slutila

"ZNALA SAM DA MI ŽIVOT IDE U NEPOVRAT": Sa 14 godina uvučena je u po*no industriju i to zbog UKRADENIH FOTOGRAFIJA

Devojčica je sa 14 godina uvučena u industriju za odrasle, a toga nije bila ni svesna. Sve se dogodilo zbog fotografija.

Lifestyle
Autor:
"ZNALA SAM DA MI ŽIVOT IDE U NEPOVRAT": Sa 14 godina uvučena je u po*no industriju i to zbog UKRADENIH FOTOGRAFIJA
Engi, Foto: Printscreen Vimeo/Trevor Green

Dok je imala samo 14 godina, Engi Varona suočila se sa nezamislivim problemom nakon što je njen korisnički nalog sa fotografijama hakovan. Njene fotografije, na kojima pozira u kupaćem kosimu i donjem vešu, zloupotrebile su por*ografske stranice.

Nakon što je otktila da su njene fotografije preplavile po*nografske stranice, bila je prestravljena i van sebe. Ubrzo je i njena okolina saznala za njene fotografije, a u društvu je često bila predmet ismevanja.

"Bliski prijatelj, koji je moju sliku video u reklami za po*nografsku stranicu me obavestio" rekla je Varona. "Provela sam celo leto pokušavajući ukloniti sve fotografije, ali je bilo doslovno nemoguće otkriti ko me je hakovao. Osećala sam se grozno znajući da mi život odlazi u nepovrat", piše Faithit.

Istraživanje sprovedeno od strane Nacionalne Kampanje za Zaštitu Adolescenata i Neplaniranu Trudnoću otkriva da je gotovo jedna od pet mladih osoba svoje nage slike poslalo elektronskim putem ili preko interneta, piše novizivot.

"Htela bih osvestiti u vezi svega što se dogodilo kako bi devojke ubuduće znale šta ne činiti", rekla je Varona koja posećuje brojne psihoterapeute kako bi se mogla nositi sa suicidnim mislima koje su nastale nakon incidenta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs