HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR: Bik mora da se čuva od zlonamernih kolega, Škorpiji sve ide po planu, a ONI su najveći srećnici

2. decembar donosi mir u poslovnom smislu za većinu znakova, dok na ljubavnom planu sreća čeka samo odabrane

Lifestyle
Autor:
HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR: Bik mora da se čuva od zlonamernih kolega, Škorpiji sve ide po planu, a ONI su najveći srećnici
Horoskop za 2. decembar 2022. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Još jedan turbulentan radni dan imaće većina Ovnova. Dobri rezultati u sferi organizacije mogli bi biti umanjeni mogućim nesporazumima u komunikaciji, stoga ništa ne forsirajte.

Ljubav: Bitnije promene u sferi ljubavi danas nije realno očekivati. Potrudite se da ne bude apsolutno ravna linija i nekom sitnicom obradujte sebe i dragu osobu.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Iako vas i danas može očekivati pojačan obim posla, uz dobru organizaciju i malo veći napor trebalo bi da zacrtane zadatke odradite po planu.

Ljubav: Ne bi bilo loše da se pozabavite nekim planom za zajedničko putovanje, i na taj način smanjite tenzije iz prošlog perioda i opustite se.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Blizanci

Posao: Vrlo uspešan završetak radne sedmice je pred većinom Blizanaca, što znači da već mogu da planiraju aktivnosti za vikend.

Ljubav: Dobar plan za neki izlazak ili druženje sa prijateljima možete uspešno sprovesti u delo sa vašom dragom osobom. Uživajte u društvu dragih i pozitivnih osoba.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Rak

Posao: Solidan radni dan je pred osobama rođenim u znaku Raka. Bez većih problema i opušteno trebalo bi da savladate sve poslovne obaveze.

Ljubav: Današnji višak vremena i energije možete usmeriti ka voljenoj osobi, dajte svoj maksimum.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalnog trakta.

Lav

Posao: Moguće je sklapanje nekog novog poslovnog dogovora, a možda će vam biti potrebni i novi saradnici.

Ljubav: Nova simpatija mogla bi da vam preokupira pažnju. Pred vama je povoljan dan da napravite bar jedan direktan potez.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Device bi mogle neke bitne dogovore i pregovore da okončaju na opšte zadovoljstvo i zatvore jedan poslovni ciklus uspešno. Moguć i finansijski dobitak.

Ljubav: Budite malo otvoreniji i postupite prema sopstvenoj intuiciji i osećaju kada su nova interesantna poznanstva u pitanju. Mogli biste očekivati zanimljiv dan na tom polju.

Zdravlje: Vratite u svoj život sportske aktivnosti ako ste zapostavili.

Vaga

Posao: Dosta posla i obaveza čeka tipične Vage i tokom ovog petka. Uz nešto više napora, posebno na polju komunikacije, realno je da ostvarite bezmalo sve zacrtane obaveze.

Ljubav: Budite pokretač nekog lepog dešavanja, prijateljskog okupljanja i uživajte u dobrom raspoloženju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Najtipičniji predstavnici Škorpija mogu očekivati finu ponudu za nove poslovne projekte vezane za inostranstvo.

Ljubav: Nastavlja se period pozitivnih dešavanja na vašem ljubavnom polju, nastavite u dobrom raspoloženju, ugađajte jedno drugom, izlazite, uživajte.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Strelac

Posao: Solidan dan je pred Strelčevima da bez forsiranja i žurbe završe na vreme sve zacrtane obaveze.

Ljubav: Odličan dan je za sve vrste angažovanja na polju ljubavi. Očekuje se da preuzmete inicijativu i pokrenete se. Imaćete dovoljno kako šarma tako i motivacije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Proverite još jednom papirologiju, dokumentaciju, kako biste izbegli propuste i greške. Ovu radnu sedmicu završavate veoma uspešno.

Ljubav: Budite raspoloženi, dobar je dan za druženje i izlazak, pa priuštite sebi voljenoj osobi neke lepe trenutke, nemojte žaliti truda.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Vodolija

Posao: Kraj radne sedmice Vodolijama donosi i mogućnost sklapanja novog dogovora i pokretanja novog posla, ili bar pozitivnih najava u vezi toga.

Ljubav: Preokupirani ćete biti uglavnom poslovnom sferom, tako da nije isključeno da ovog dana napravite kratku pauzu kada su ljubavna dešavanje u pitanju.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Ribe

Posao: Sasvim solidna završnica radne sedmice je pred Ribama, da bez većih tenzija i pritisaka završe i najzahtevnije obaveze.

Ljubav: Neke bitne odluke očekuju vas na ljubavnom planu. Slobodni predstavnici ovog sazvežđa mogli bi da uplove u nove ljubavne vode. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs