SIN SLAVNOG KOŠARKAŠA U ZLATNOM BIKINIJU I ŠTIKLAMA UŽIVA NA MIKONOSU: Pare troši bez mere, uživa u luksuzu i momcima

Ekscentrični sin Medžik Džonsona pojavio se na Mikonosu u zlatnom bikiniju i sve oči su bile uprte u njega

Lifestyle
Autor:
SIN SLAVNOG KOŠARKAŠA U ZLATNOM BIKINIJU I ŠTIKLAMA UŽIVA NA MIKONOSU: Pare troši bez mere, uživa u luksuzu i momcima
Foto: Profimedia

Ervin Džonson III, poznatiji kao Ej Džej, sin Medžik Džonsona ovih dana odmara na Mikonosu a njegove fotografije u bikiniju obišle su svet.

Ej Džej obožava glamur i luksuzna odmarališta. Obučen u zlatni bikini, odgovarajuće pantalone i visoke štikle - maksimalno je uživao na jednoj žurci na luksuznom Grčkom ostrvu.

Ej Džej
foto: Profimedia

Poznato je da je Ej Džej transrodna osoba, te da je o svojoj seksualnosti govorio još sa 13 godina. Roditelji su ga prihvatili takvog kakav jeste, a često se slavni koršakaš Medžik Džonson može videti u društvu sina koji nosi haljine i ekstravagantne kombinacije gde god da izađe.

Ej Džej (30) je imao samo 13 godina kada je ocu priznao da je gej. Slavni košarkaš Medžik Džonson priznaje da mu je trebalo vremena da prihvati ovu činjenicu.

"Moje je da ga volim bez obzira ko je i šta radi," rekao je Medžik jednom prilikom.

Istina je da je slavni košarkaš jedno pričao kamerama, a sasvim drugo pred sinom u kući. Teško mu je bilo da prihvati to da njegov sin dovodi dečka u kuću. To je uslovilo da se Ej Džej prejeda, da rapidno dobija na kilaži pa je pre par godina morao da ode na operaciju smanjenja želuca.

Nekoliko godina je bio zvezda rijaliti emisije u kojoj su ga kamere pratile u stopu. Tada smo mogli da vidimo koliko Ej Džej voli luksuz i mlade momke. Radio je sve da se provede najbolje što zna i ume.

Iako se i danas ne zna kako Ej Džej zarađuje i šta tačno radi - on novca ima. Letuje samo na najprestižnijim letovalištima u društvu dece bogataša. Moda mu je opsesija pa ne postoji modna revija na kojoj nije prisustvovao.

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs