OMILJENE CENE SU UVEK NISKE CENE: Vrhunski kvalitet proizvoda po uvek pristupačnim cenama

Omiljene cene označavaju ponudu bogatog asortimana proizvoda sa visokim standardom kada se radi o kvalitetu i recepturi a po cenama kreiranim tako da pruže uštedu pri svakodnevnoj nabavci

Lifestyle
Autor:
OMILJENE CENE SU UVEK NISKE CENE: Vrhunski kvalitet proizvoda po uvek pristupačnim cenama
Foto: Promo

Sve ljubitelje kvalitetne i povoljne nabavke u Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama očekuje širok asortiman proizvoda privatnih robnih marki dostupnih po dodatno sniženim, uvek niskim cenama. Prateći plavu boju i oznaku Omiljene cene, kupci mogu uživati u raznovrsnom izboru više od 800 kvalitetnih proizvoda koji štede kućni budžet. Omiljene cene označavaju ponudu bogatog asortimana proizvoda sa visokim standardom kada se radi o kvalitetu i recepturi a po cenama kreiranim tako da pruže uštedu pri svakodnevnoj nabavci. Tako se na rafovima Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnica raznovrstan izbor proizvoda koji nude popularni brendovi Premia, 365, Delhaize, Nature’s Promise, Od naše zemlje i mnogi drugi sada može pronaći po još dostupnijim, uvek pristupačnim cenama. Kompanija Delez Srbija poseban akcenat stavlja na širok asortiman privatnih robnih marki koji karakteriše dobar odnos cene i kvaliteta. To posebno potvrđuje brend Premia, koji je na osnovu glasova potrošača u okviru ovogodišnje akcije „Moj izbor“ izabran za omiljenu privatnu robnu marku kupaca u Srbiji. Tu su i „Delhaize“ robna marka koja pruža raznolik izbor proizvoda inspirisanih internacionalnim receptima i duhom Belgije, „Nature’s Promise“ proizvodi koje odlikuje proverena receptura pažljivo biranih sastojaka, bez veštačkih boja, konzervanasa i aroma, „Od naše zemlje“ robna marka koja donosi ukuse iz najlepših delova Srbije i proizvode prepremljene prema prema tradicionalnim recepturama.

Maxi
foto: Promo

U okviru ovog raznovrsnog asortimana privatnih robnih marki uvek niske, omiljene cene mogu se pronaći u različitim kategorijama poput zdravije ishrane, mleka i mlečnih proizvoda, mesnih prerađevina, namaza, napitaka, poslastica, kućne hemije. Tako se ljubiteljima mlečnih proizvoda na raspolaganju nalazi Premia mleko po ceni od 77,99 dinara kao i jogurt po ceni od 114,99 dinara. Premia delikates čajna kobasica dostupna je po omiljenoj ceni od 799,99 dinara a tu su i potrepštine poput Premia toalet papira koji je dostupan po uvek pristupačnoj ceni od 262,99 dinara. Uz više od 800 proizvoda privatnih robnih marki, prateći plavu boju omiljenih cena kupci dolaze do kvalitetne, uvek povoljne kupovine koja štedi kućni budžet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs