Istočnjački horoskop

Evo šta nam obećava 2021. godina: Na dosadu zaboravite odmah!

Mnogo preokreta, dešavanja i kretanja napred

Lifestyle
Autor:
Evo šta nam obećava 2021. godina: Na dosadu zaboravite odmah!
Foto: Shutterstock

2021. godina je pod vladavinom Bika. Stručnjaci objašnjavaju šta je to tako izvandredno kod ovog istočnjačkog znaka, koja je njegova energija i šta se može očekivati u različitim oblastima života.

U godini Bika moraćete da povećate energiju i vitalnost. Desiće se mnoge nepredvidive stvari, pa će vam trebati sva snaga ovog sveta.

Karakteristike 2021. godine

Bik je simbol kretanja napred, promene života, oštrih zavoja i velikih promena. To znači da će u 2021. godini biti raznih situacija u kojima ćete morati da pokažete snagu volje i želje za pobedom.

Najsrećniji ljudi u 2021. godini biće oni koji su snažni, ambiciozni pojedinci koji idu napred, premošćujući ono što im se nađe na putu.

Preporučljivo je da ove godine ne tražite pomoć, nego da sami savladate sve probleme, bilo da su finansije ili ljubav u pitanju.

Posao i novac

2021. godina je savršeno vreme za privatni biznis, novi posao, promenu zanimanja. Pre nego što krenete napred, veoma je važno da odredite pravac. Ako to ne učinite, rizikujete da izgubite vreme i energiju.

Samo nezdrava želja da pobedite druge, da drugima učinite nešto nažao može usloviti to da obolite.

Ova godina je idealna za kupovinu automobila ili bicikla i svega što podrazumeva kretanje napred.

Ljubav

Vreme je za konkretne poteze. Ako ste vereni - venčajte se, ako ste dugo u vezi - verite se, ako ste pred razvodom - rešite to odmah.

Bik vas tera da pokažete svoje emocije i to može biti veoma korisno. Ne oklevajte. Godina Bika se smatra idealnom za sklapanje braka.

Zdravlje

U godini Bika snaga dolazi u talasima, ali takođe i odlazi, ako se nepravilno troši. Pažljivo pazite na svoje zdravlje i redovno se odmarajte!

(prevod Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs