Jednostavno neodoljiva

Ovo nam je svima nedostajalo za potpuni užitak: Morate što pre da probate!

Od same pomisli na ovu kombinaciju ukusa, već nam kreće voda na usta

Lifestyle
Autor:
Ovo nam je svima nedostajalo za potpuni užitak: Morate što pre da probate!
Foto: Shutterstock

Šta je to uopšte savršeni slatkiš? Kako ga biramo? Pa, od omiljenih sastojaka u kojima godinama ili čak decenijama uživamo, a čiji ukus kombinovanjem sa drugim, takođe omiljenim sastojcima, postaje još bolji!

Tako su, na primer, od uživanja u klasičnom Plazma keksu dok smo bili mali (i veliki), nastali najlepši recepti za torte, kolače, popse, šejkove i druge neodoljive poslastice.

Kako vam se čini kombinacija egzotičnog kokosa, najfinije bele čokolade i hrskave, omiljene Plazme? Nama od same pomisli već kreće na usta, i taman kada smo pomislili da nikada nećemo uspeti da osmislimo savršen način i perfektnu razmeru za kombinovanje ova tri sastojka, u prodavnici nas je sačekalo fenomenalno, i još bolje - gotovo rešenje - Plazma kocka sa belom čokoladom i kokosom!

foto: Promo

U pitanju je jedinstvena kombinacija neodoljivog, slasnog Plazma krema, nežnog fila od kokosa jedinstvenog ukusa, i tankog, hrskavog vafla, a sve to fino ušuškano u sloj fine bele čokolade i posuto komadićima Plazme!

Ako spadate među ljude koji uživaju u kvalitetnim slatkišima i savršenim kombinacijama ukusa, Plazma Kocka sa belom čokoladom i kokosom definitivno će postati vaša nova omiljena poslastica, ali i poklon za baš svaku priliku.

Kada osetite želju za slatkišima, želite da vratite energiju ili ste jednostavno hedonista i sladokusac koji želi sebi da ulepša dan na najbolji mogući način, tu je nova Plazma kocka, da vam svaki trenutak učini lepšim, ispunjenijim i slađim.

I ne zaboravite da je najlepše kada se deli, zato trk po novu Plazma Kocku i ulepšajte dan i sebi i najdražim osobama!

Plazma Kocka. Za potpuni užitak!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs