Da li ste prepoznali neku?

5 odlika potpuno bezvredne i praznoglave žene!

Kada se ovako ponašate ne izgledate bolje, već bedno

Lifestyle
Autor:
5 odlika potpuno bezvredne i praznoglave žene!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Poznati modni stručnjak i novinarka Evelin Kromčenka svakodnevno deli odlične savete milionima žena kroz emisiju "Modna reč" kako da se obuku da budu zadovoljne svojim izgledom, ali i da izazovu pozitivne reakcije kod drugih ljudi.

Pored onoga što treba, Evelin savetuje žene i šta ne treba da rade. Ona je otkrila i 5 karakteristika koje su tipične za potpuno bezvredne i praznoglave žene, a ne radi se samo o odeći, već i o pogledima na svet i ponašanju!

Isticanje brendova bez mere

"Ako sa vas vrište imena slavnih modnih kuća, ne znači da ste i elegantni ili žena od stila", kaže Evelin. Uz to, nošenje isključivo trendi komada po svaku cenu izgleda ekstremno smešno i jeftino, naročito ako uz to ne možete da ponudite ništa drugo. Zapamtite - istaknuto ime brenda na bluzi vam neće doneti poštovanje okoline, već mišljenje da ste iskompleksirani skorojević.

Arogancija

U pokušaju da stvore što bolju sliku o sebi i predstave se kao najbolje i najlepše, ovakve žene će često ponižavati druge. To se najčešće ogleda u odnosu sa konobarima, prodavcima i drugim ljudima sa kojima se slučajno srećemo. "Prava dama nikad neće ovo dozvoliti sebi", smatra ova novinarka. Kada tako ponižavate nekoga, ne izgledate bolje, već bedno.

Stručnjak za ponašanje i bonton otkriva: Ovih 10 stvari čine da obična žena izgleda kao dama plave krvi! (FOTO)

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

"Ključ uspeha je u atraktivnom izgledu"

Mišljenje da je izgled jedino i najmoćnije oružje žene potpuno je pogrešno. Ali, za ovakve žene često ne postoji nijedan drugi put. To su vam uglavnom žene koje ne odlaze ni da bace đubre bez šminke i lepe odeće. Ipak, ljudi na vama ne vide ništa drugo nego da se ne ponosite svojom prirodom, da se večito krijete iza maske od tone šminke. Sa druge strane, prava dama puna samopouzdanja (s pokrićem) ne ističe izgled u prvi plan, već je svesna da su njeno obrazovanje, znanje, inteligencija i kultura ono što je izdvaja i izaziva poštovanje drugih.

Luksuz na kredit

Još jedan znak "praznoglave" žene jeste luskuzni život na kredit i "tuđoj grbači". Materijalna situacija ne dozvoljava baš uvek da kupimo sve što nam se dopada, ali kod ovakvih žena najvažnije je održati imidž uspeha i prividnog bogatstva.

Posmatranje muškarca kroz novčanik

One ne gledaju unutrašnje kvalitete muškarca, već unutrašnjost njegovog novčanika. Gledaće da uvek budu u društvu nekoga ko može da im obezbedi luksuz, bez obzira na to što ne osećaju ništa prema njemu. Prava žena na jači pol gleda potpuno drugačije - u partneru traži druga, podršku i partnera koji čini da joj srce zaigra.

Pre nego što se zagledate u lepu ženu, kao i u blistav predmet optočen dijamantima, zapamtite da se iza bleštavog sjaja možda krije samo praznina i hladnoća.

(Stil.kurir.rs)

Normalnoj ženi ovo je ispod časti: 10 stvari koje rade samo nekulturne i zavidne žene!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs