Sve što vam treba

Najbolje ideje: Sve što vam treba za savršen letnji dan nalazi se ovde!

Da bi imao veliku ideju, moraš imati puno ideja, rekao je Tomas Edison

Leto sa LIDLom
13:10h Autor:
Najbolje ideje: Sve što vam treba za savršen letnji dan nalazi se ovde!
Foto: Shutterstock

Mnogi ljudi doživljavaju pravu agoniju svaki radni dan od 14h. Evo šta je u pitanju: Naime, dok se bliži kraj radnog dana, mnogi od nas razmišljaju o problemima koji nas čekaju kod kuće.

Sve ono što smo jutros ostavili ispred vrata firme, strpljivo nas čeka kada završimo sa poslom.

Žene muči večita dilema: Šta kuvati? Ne biste da spremate nešto nezdravo, ali ne možete da zamislite da deca čekaju na ručak duže od pola sata.

Kada su deca u pitanju skoro svi "lupamo glavom" šta im kupiti od garderobe kako bi što lakše podneli ove vrućine; kako ih zabaviti tokom dugih letnjih popodneva; kako ih pravilno rashladiti i td.

Tu su i problemi tipa kako srediti baštu ili terasu za kratko vreme, kako ne bismo bili "najgori od svih u komšiluku"; kako se spremiti i kada kupiti neophodne stvari za letovanje i td…

Problemi se gomilaju, a pritisak rasate.

Na sreću tu je Lidl koji u svojoj ponudi ima najbolje proizvode, a što je najvažnije i ideje šta kupiti za ovo leto. Sve što možete da zamislite, ali i ono što u “snovima niste snevali” nalazi se upravo tamo!

Zato pravac na interenet, lajkujte Fejsbuk Lidl Srbija, zapratite Instagram profil Lidl Srbija i više nikad nećete imati problem oko ideja šta kupiti, šta kuvati….

Svaki dan će na vaše društvene mreže stizati obaveštenje o najnovijim artiklima i savršenim ponudama za kupovinu.

Ideje za ručak

Ako hoćete da spremite zdrav i ukusan ručak za manje od 15 minuta, kupite samo mešavinu povrća: Meksička, italijanska, španska i problem je rešen! Otpakujete povrće i prodinstate ga na ulju – ručak već gotov!

Ako niste ljubitelj povrća, tu je Lidlova mesara koja ima najkvalitetniji izbor mesa, od junetine, piletine, svinjetine, pa do ćuretine.

Za one koji vole ribu, mogu je pronaći bilo sveže zaleđenu ili pak dimljenu.

Ukoliko ste ljubitelj svežih salata koje čuvaju vitku liniju, u Lidlu ćete naći sveže sezonsko voće i povrće.

Svake nedelje Lidl vam donosi specijalitete kuhinja sa svih strana sveta. Mahom su to gotovi proizvodi i rešili ste problem ručka.

Ideje za kupovinu odeće

Decu možete da obučete od glave do pete upravo u Lidlu. Pamučne majice i šorcevi savršeno će im odgovarati tokom letnjih dana, omogućavajući im slobodu pokreta. Kapice i kreme za sunčanje će ih zaštititi od vrelih sunčevih zraka, a kreativne igračke će ih zabaviti u dugim letnjim popodnevima.

Instagram profil Lidl Srbija predstavlja vam najnovije modele garderobe. Ono što je najbolje od svega: uvek ćete biti informisani šta je moderno, a šta praktično!

Pakovanje za letovanje

Kada su stvari za plažu u pitanju, u Lidlu možete naći sve “Od igle do lokomotive”. Bilo da su vam neophodni rančevi ili koferi, peškiri, suncobrani, šatori za plažu, maske i naočare za ronjenje sve se nalazi u svakoj prodavnici Lidla.

Za one koji nemaju vremena da biraju odeću i kupaće kostime, mogu da ih pronađu upravo ovde. Haljine za plažu, dvodelni i jednodelni kupaći kostimi, papuče za plažu i drugi “rekviziti” strpljivo čekaju na vas.

Ušteda vremena je upravo ono što vam Lidl donosi. Dok se bliži kraj radnog vremena, ili u putu do kuće, “skoknite” brzo na društvene mreže i pogledajte šta to Lidl danas nudi.

Ne dozvolite da vam se leto pretvori u opterećenje. Savršenu kupovinu možete obaviti upravo u Lidlu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs