Mislite na vreme

Obucite dete od glave do pete: Gde pronaći letnju modernu, kvalitetnu odeću po niskim cenama?

Deci mora da se obezbedi komotna garderoba, prijatnih materijala koja će da olakša izlazak na visoke letnje temperature

Leto sa LIDLom
Autor:
Obucite dete od glave do pete: Gde pronaći letnju modernu, kvalitetnu odeću po niskim cenama?
Foto: Promo

Svaki roditelj ima isti problem kad dođe leto: deca su prošlogodišnju odeću ili prerasla ili pocepala. Vreme je da im se kupe nove stvari.

Ipak, nabavka letnje garderobe daleko je bezbolnija od zimske ili jesenje, jer devojčice uvek hoće haljinice, tunike, šeširiće, dok dečaci pristaju na šorceve i majičice.

Pošto su i dečaci i devojčice "opsednuti" plažom i kupanjem, oni najviše vole kada im se, pored neophodnih svakodnevnih, tokom leta kupe i stvari neophodne za odlazak na more, jezero ili reku.

Šta sve treba jednoj princezi na zrnu peska

Deci mora da se obezbedi komotna garderoba, prijatnih materijala koja će da olakša izlazak na visoke letnje temperature. Stoga se preporučuje da devojčice nose udobne šorceve koji će ih zaštititi tokom spuštanja sa tobogana, a preko šorceva obavezno se oblače tunike i majice veselih boja uz obavezan modni dodatak koji štiti od štetnog delovanja sunca - kapica!

Mame obožavaju da svoje male princeze obuku u kombinezon koji je veoma praktičan iz dva razloga: brzo se oblači, a malo košta. Sa druge strane, devojčice najviše vole da nose haljinice koje su im neverovatno udobne i savršeno se uklapaju u njihovu želju za izgledom princeze.

foto: Promo

Kada je o plaži reč, za malene damice najbolji izbor su kupaći kostimi u raznim bojama, sa karnerićima ili bez karnera. Praktičan jednodelni ili moderan dvodelni kupaći kostim - sami izaberite sa svojom devojčicom.

Ne zaboravite da im izgled upotpunite naočarima za sunce - tako pritom brinete i o zdravlju osetljivih dečjih očiju, a male dame će ih prosto obožavati.

Za dečake plaža je beskrajna avantura

Roditelji koji nemaju mušku decu pomisliće da je za njih lako kupovati garderobu. Ali, mame koje imaju sinove znaju da dečaci ponekad vole više da se sređuju nego bilo koja devojčica.

Oni se iskreno obraduju svakoj majičici ili šorciću, ali nemojte zaboraviti da im za vrele letnje dane kupite kapicu ili šeširić.

Leto ni jedan dečak ne sme da dočeka bez šorceva raznih boja i dužina, koji moraju biti prijatni za nošenje jer hrabri dečaci naviše vole komfor.

Majice kratkih rukava sa zanimljivim printovima i bojama pokazaće ličnost malog avanturiste, ali pre svega moraju biti izrađeni od kvalitetnih materijala, kako se koža ne bi iritirala.

Dečaci najbolju zabavu pronalaze na plaži, pa na drugo skoro i da ne obraćaju pažnju. I dok devojčice vole da se “skockaju” za leto na pesku, dečacima je dovoljno da na sebi imaju odgovarajući kupaći kostim. U ponudi za dečake su kupaće gaćice i bokserice za kupanje, a tu su i kupaći šorcevi.

foto: Promo

Kad opremate decu za dane koje će provoditi na plaži, ne zaboravite na obuću za vodu, koja štiti njihova nežna stopala od oštrog kamenja na plaži.

Sve što vam treba od dečje letnje garderobe nalazi se u Lidl prodavnicama. Specijalna letnja ponuda "Leto je uvek u modi" obezbediće vam veliki izbor kvalitetne i udobne odeće za devojčice i dečake, kao i obaveznih dodataka bez kojih se leti ne može - naočara za sunce, kapica, igračaka za zabavu bez kraja...

Požurite do najbližeg Lidla i opremite svoju decu za pravu letnju avanturu u parku i na plaži!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs