Od danas u Lidlu

Udobni komadi odeće za plažu koje morate imati!

Praktični saveti za svakoga

Leto sa LIDLom
Autor:
Udobni komadi odeće za plažu koje morate imati!
Foto: Promo

Leto je mnogima omiljeno godišnje doba ne samo zato što smo konačno poželeli dobrodošlicu sandalama, a cipele i jakne odložili na neko vreme duboko u ćošak garderobera, već i zbog mode, koja je leti definitivno najbolja!

Opcije su gotovo bezbrojne, naročito za dame - imamo taj luksuz da biramo odevne kombinacije za posao, šetnju, izaske, letnje svečanosti, ali kao da svi imamo jedan isti problem - kako se obući za plažu?

Zapravo, pravimo problem bez problema - pročitajte nekoliko najvažnijih saveta i ovog leta ćete biti kraljica plaže u savršenim odevnim kombinacijama, a pritom će vam biti udobno i osećaćete se fenomenalno!

foto: Promo

Šta vam sve treba za plažu

Krećemo od osnovnog - ne od kupaćeg! - odeće prigodne za odlazak na plažu. Ako ste na letovanju i smešteni ste tik uz more, sasvim dovoljna vam je tunika za plažu u kojoj ćete začas pretrčati do peska i uživati u morskim avanturama.

Ako ste, pak, malo dalje ili vam je jednostavno neprijatno da okolo hodate samo u tunici, odaberite haljinicu, udoban kombinezon ili šorc i majicu.

foto: Promo

S obzirom na letnje vrućine, neka odeća u kojoj idete na plažu bude od prijatnih materijala i visokog kvaliteta, kako se u njoj ne biste dodatno preznojavali ili čak izazvali crvenilo, svrab ili alergijsku reakciju.

Iako nećete u njoj ići do plaže, nije loše da u svakom slučaju na plažu ponesete i tuniku, koju možete da obučete dok skoknete do kafića, po sladoled ili jednostavno da se dodatno zaštitite od sunca u najtoplijem periodu.

foto: Promo

Specijalna letnja Lidl ponuda "Leto je uvek u modi" nudi sve što vam je potrebno da ovog leta plažom prošetate u najlepšim letnjim odevnim kombinacijama, i više od toga! U ponudi su kratke i duge haljine, pantalone i kombinezoni od kvalitetnog, ali laganog materijala sa visokim udelom pamuka ili od fine viskoze.

foto: Promo

Ponuda obiluje i kupaćim kostimima za sve tipove građe, dostupni su u različitim veličinama, a tu su i moderni “plus size” modeli za punije dame, zatim naočare za sunce, šeširi...

Lidlova fenomenalna letnja ponuda ne odnosi se samo na dame - tu je i kompletna ponuda za muškarce, koja uključuje kvalitetne i moderne šorceve, majice, zatim papuče, obuću za vodu, kao i kupaće šorceve i gaće.

foto: Promo

Požurite u najbliži Lidl i izaberite sve što vam je potrebno da na ovog leta na plaži zablistate u punom sjaju, a sve to u najboljem odnosu cene i kvaliteta!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs