Savet nutricionista

Izlečite dijabetes pomoću kuvanog jajeta: Evo kako! (RECEPT)

Vaše zdravlje je u vašim rukama
Saveti stručnjaka
11:22h Autor:
Foto: Thinkstock

Dijabetes je jedna od najčešćih bolesti savremenog sveta, i utiče na sposobnost tela da obrađuje glukozu. Prehrambene navike i stil života imaju veliki uticaj na celokupno zdravlje. Okolina ima važnu ulogu. Živimo u svetu punom toksina i otpornih hemikalija.

Krvni testovi se obično koriste za otkrivanje neravnoteže. Neki lekari veruju da su testovi jedini način za dijagnostikovanje zdravstvenog stanja povezanih s nivoom šećera u krvi i krvnim pritiskom. Svaki mogući poremećaj smatra se kao tihi ubica koji dovodi do ireverzibilnih promena.

Dijabetes je jedna od najčešćih bolesti savremenog svijeta, i utječe na sposobnost tela da obrađuje glukozu. Dijabetičari obično obole od dijabetesa tipa 2, što znači da njihova tela ne mogu iskoristiti insulin.

Statistika pokazuje da je broj dijabetičara nekontrolisano raste, tako da je bolje kosultovati svog doktora češće kako bi se sprečila bolest ili počela lečiti u početnoj fazi.

Prirodna zamena za insulin: Sprečava dijabetes i pomaže u lečenju! (RECEPT)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Nutricionisti su otkrili lek koji reguliše nivo šećera u krvi, koji je delotvoran i potpuno prirodan. Sve što vam je potrebno je sirće, voda i kuvano jaje.

Skuvajte jaje u popodnevnim satima, i ogulite ga. Probodite jaje nekoliko puta pomoću viljuške ili čačkalice. Sipajte sirće u posebnu činiju i potopiti jaje u sirće. Ostavite reko noći.

Sledećeg jutra, pojedite to jaje i popijte čašu tople vode. Ponovite postupak svaki dan, a uskoro ćete primetiti da je vaš šećer stabilizovao.

Vaše zdravlje je u vašim rukama. Jedno kuvano jaje ne košta ništa, a može vam spasiti život.

Cimet je u stanju da spreči rak dojke: Zbog ovoga deluje razarajuće na kancer!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...