POKUŠAJTE I VI

Svetski stručnjak, doktor Igor Orlov otkriva: Ova stara metoda smanjuje nadutost, šećer u krvi i reguliše težinu! (RECEPT)

Doktor Igor Orlov je otkrio jednostavnu metodu koja je dostupna apsolutno svima, a koja pomaže da se ukloni nadutost, izgube kilogrami, normalizuje metabolizam i smanji šećer u krvi

Saveti stručnjaka
Autor:
Svetski stručnjak, doktor Igor Orlov otkriva: Ova stara metoda smanjuje nadutost, šećer u krvi i reguliše težinu! (RECEPT)
Foto: Printscreen/ youtube/ Доктор Орлов

"Da biste se oslobodili edema i odložili višak tečnosti u telu, postoji dokazan drevni i vrlo jednostavan način," kaže Igor Orlov, neurolog, autor metoda za lečenje prekomerne težine i ispravljanja ponašanja u ishrani.

Doktor Orlov je kiropraktičar, reflesolog najviše kategorije, autor nehirurške metode korekcije lica i tela i specijalista tradicionalne kineske medicine. Njegovo radno iskustvo je više od 30 godina, a sticao ga je širom SAD, Kube, Poljske, Kine i Indije.

Da biste se rešili edema, doktor Orlov preporučuje ispijanje tople vode tokom dana. Ali, zapamtite da voda treba da se pije na prazan stomak - a to znači da morate da je pijete 10 do 15 minuta pre obroka.

Pripremiti toplu vodu je jednostavno: zagrejte vodu u džezvi, stavite u termos i pijte tokom dana po potrebi. Što je temperatura vode veća to je bolje. Ali ne smete da pijete izuzetno vrelu vodu.

Topla voda se pije u malim gutljajima.

Ovu metodu možete da koristite kada ste gladni a želite da suzbijete apetit. Ako želite da jedete, pre obroka popijte nekoliko gutljaja tople vode.

Da bi nadutost tela nesatla i to primetno, potrebno je redovno ispijati toplu vodu najmanje tri do četiri dana. Ova metoda deluje i sa bubrežnim bolestima, leči ih i sprečava ozbiljne bolesti.

Redovno konzumiranje tople vode normalizuje metabolizam, smanjuje šećer u krvi i pomaže u mršavljenju.

Ako budete ispijali toplu vodu redovno, količina urina će se povećati a njegova struktura će se menjati. Urin će postati koncentrisaniji, može se desiti da ima neprijatan miris što će ukazivati na to da se telo čisti.

Napomena: Ovi saveti su samo smernice. Ako imate ozbiljnih zdravstvenih problema, obavezno se javite lekaru!

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs