neverovatna transformacija

Imala je 102 kilograma, sada se prepolovila: Ponosno šeta strije i ima jednu poruku za sve žene! (FOTO)

Ova Kanađanka je uspela ono što malo kome polazi za rukom- da skine 50 kilograma koje je dobila nakon porođaja

Fitnes & Nutricija
11:39h Autor:
Imala je 102 kilograma, sada se prepolovila: Ponosno šeta strije i ima jednu poruku za sve žene! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram/thebirdspapaya

Sarah Nicol Landri (34), majka troje dece iz Kanade se naglo ugojila nakon porođaja. Kada je u 25 godini brojala 102 kilograma, odlučila je da unese promenu u svoj život.

Izgubila je 51 kilogram, ali na njenom telu ostale su strije, višak kože i celulit - na stomaku, pozadini i na nogama.

Kaže da se u početku osećala nesigurno i skrivala je svoje telo, ali shvatila je da to nema smisla. Prestala je da meri svoju vrednost po tome kako izgleda, i sada je puno srećnija.

Seća se kako je bila ponosna na sebe kada je izgubila višak kilograma, osećala se kao ponovo rođena žena', ali prisetila se i kako je ubrzo počela sumnjičavo da gleda svoje telo u ogledalu, nije joj se sviđalo ono što vidi.

Kada se oslobodila tog osećaja nesigurnosti i nezadovoljstva, osetila je neko olakšanje, kao da joj je neko skinuo ogroman teret s leđa. Imala je više samopouzdanja i počela razmišljati o malim, lepim stvarima koje čine život srećnim.

Smršala 90 kg i postala poznata: Potpuno je neprepoznatljiva, evo u čemu je njena tajna! (FOTO)

"Bilo me je strah da će ljudi govoriti kako izgledam odvratno. Prestala sam da pratim profile na društvenim mrežama zbog kojih sam se osećala loše i počela sam pratiti one pozitivne. To mi je pomoglo u promeni načina razmišljanja i doživljavanju same sebe", ispričala je, a prenosi Daily Mail.

Suprug joj je velika podrška.

"Moje telo je ovakvo s razlogom i ne moram ga stalno usavršavati. Biti manje savršenom pre mi je bilo zastrašujuće, ali sada nije. Sada shvatam da moje telo nema nikakve veze sa time koliko vredim kao osoba. Ne želim se do kraja života da brinem zbog celulita ili strija. Želim uživati u životu i u svojoj porodici".

Za 2 godine smršala 88 kg i zategla telo: Danas je ni prijatelji ne prepoznaju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs