Recept

Mnogo vitamina, sjajan ukus, a topi kilograme: Čudotvoran napitak za mršavljenje (RECEPT)

Brusnice su pune vitamina, smatra se da blagotvorno utiču na regulisanje bakterija u organizmu. A još jedna blagodet ovih bobica je efekat na kilograme.

Fitnes & Nutricija
Autor:
Mnogo vitamina, sjajan ukus, a topi kilograme: Čudotvoran napitak za mršavljenje (RECEPT)
Napitak od brusnica i citrusa, Foto: Profimedia / Ilustracija

Donosimo recept za napitak lepog ukusa, koji pročišćava organizam i utiče na mršavljenje nakon prvih desetak dana konzumiranja.

Potrebno vam je:

2 litre soka od brusnice 1 kašičica cimeta 1 kašičica mlevenog đumbira 1 kašičica mlevenih oraha 2 dl sveže isceđenog soka od narandže 1 dl sveže isceđenog soka od limuna

Napitak se priprema tako što zagrejete sok od brusnice na niskoj temperaturi, a zatim dodajte začine. Nakon što se prohladi, dodajte sveže ceđeni sok limuna i narandže. Konzumirajte ovaj napitak ujutro i uveče, maksimalna preporučena količina je 2l napitka na dan.

Oboljenje, infekcija i upala bubrega: Čaj, sirup i sok za potpuni oporavak vitalnog organa!

Sok od brusnica
Sok od brusnicafoto: Profimedia / Ilustracija

Postoji tvrdnja da je sok citrusa najefektniji neposredno nakon ceđenja, zato ne odlažite konzumiranje ovih sokova, a potrudite se da sveže cedite i u čajeve i ostale napitke koje pripremate.

Đumbir i cimet takođe su poznati kao antioksidansi i začini koji utiču na ubrzavanje metabolizma. Pogledajte naše ranije recepte sa ovim sastojcima.

Začin zlata vredan: Jedite đumbir svaki dan i primetićete neverovatne promene! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs