Protivnik dijeta

Milan Gromilić: Oduvek se hranim zdravo

Baletan Milan Gromilić kaže da nema potrebu za vežbanjem u teretani, jer su mu dovoljne baletske vežbe koje su raznolike i utiču na različite grupe mišića, osposobljavajući telo za svaku vrstu pokreta
Fitnes & Nutricija
07:36h Autor:
Milan Gromilić: Oduvek se hranim zdravo
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Poznati baletan Milan Gromilić za odličan imunitet može da se zahvali zdravim navikama koje “vuče” iz detinjstva.

- Otkad znam za sebe, hranim se zdravo. Deo letnjeg raspusta provodio sam na selu, uživajući u voću i povrću iz bašte. Za ručak je obavezno bio kuvani obrok, te me "brza hrana" nikad nije privlačila - priča baletan.

Gromilić kaže i da je veliki protivnik svih dijeta, jer se gladovanjem uništava organizam. Takođe dodaje i da nema potrebu za vežbanjem u teretani.

- Dva meseca vežbao sam u teretani, a onda sam shvatio da je to bio pogrešan potez. Dobio sam mišićnu masu zbog koje sam postao tromiji. Da bih bio u dobroj kondiciji, dovoljne su mi baletske vežbe, tim pre što su raznolike, utiču na različite grupe mišića i čine da telo bude sposobno za svaku vrstu pokreta. Baletski igrači, baš kao i profesionalni sportisti, teže savršenstvu. Zato svakodnevno vežbamo, ma koliko da smo u dobroj formi - rekao je baletan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs