Uživanje koje inspiriše

Kremast i ukusan, osvežava i rashlađuje: Ovo je najbolji letnji slatkiš!

Savršena spojnica raznolikih ukusa

Fitnes & Nutricija
Autor:
Kremast i ukusan, osvežava i rashlađuje: Ovo je najbolji letnji slatkiš!
Foto: Shutterstock

Kad se živa na termometru popne iznad 30. podeoka, počinjemo da činimo sve što je u našoj moći da bismo se rashladili.

Od komotne i oskudne odeće, preko odlaska na bazen do osvežavajućih napitaka i voća, svako pribegava metodi koja mu je u momentu dostupna.

Na visokim temperaturama treba paziti i šta jedemo - izbegavajte tešku i začinjenu hranu, a birajte onu laganiju, lakše probavljivu, po mogućstvu hranu koja će prijati vašem stomaku i sačuvati vas od različitih tegoba.

Ali, šta da radimo kada smo sprečeni da uživamo na nekom kupalištu, a uz to žudimo i za nekim dobrim, slasnim desertom? Ugledajte se na Grke, oni definitivno znaju šta rade!

Njima je jogurt obavezan dodatak gotovo svakom slanom ili slatkom jelu, budući da je veoma hranljiv i zdrav, a pritom i neverovatno ukusan i lako se kombinuje sa najrazličitijim namirnicama.

Kremasta struktura grčkog jogurta čini ga savršenom spojnicom raznolikih ukusa, pa baš svako može da pronađe svoju idealnu kombinaciju. A da ne pominjemo zdravstvene koristi grčkog jogurta, koje su jedan od razloga zašto je životni vek ljudi iz ove mediteranske zemlje duži od stanovnika nekih drugih evropskih zemalja!

Ipak, da biste uživali u savršenom ukusu Grčke, ne morate da putujete, a ni da trošite sate i sate na pripremu deserta! Dukatos je za svoje verne potrošače proširio već bogatu liniju grčkih jogurta sa ukusima, kojoj se sada priključio i neodoljivi Dukatos Inspiracija nugat!

Njegov osvežavajući i rashlađujući ukus obogaćen raskošnom aromom nugata - svima omiljenog lešnik krema - je sve što vam je potrebno kada u vrelim letnjim danima poželite osvežavajuću, ukusnu poslasticu ili užinu u kojoj ćete maksimalno uživati.

Kao stvoren za leto, Dukatos Inspiracija nugat predstavlja savršenu osvežavajuću užinu na poslu, slasni hladni desert uz neki dobar film ili jednostavno, malo hedonističko zadovoljstvo za trenutke čistog uživanja i opuštanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs