Isprobajte

Za samo 4 dana stanjićete stomak za 10 centimetara: Mršavi napitak poznatog nutricioniste! (RECEPT)

Dok pijete ovaj napitak, veoma je bitno da u tom periodu ne konzumirate slatkiše i masnoće
Fitnes & Nutricija
23:18h Autor:
Za samo 4 dana stanjićete stomak za 10 centimetara: Mršavi napitak poznatog nutricioniste! (RECEPT)
Foto: Thinkstock

Nutricionista Sintija Sas, autorka dijete za ravan stomak (Flat Belly Diet) tvrdi kako se ispijanjem tzv. Sasi vode gubi čak deset centimetara u struku i to za samo četiri dana. Za napitak koji je sama kreirala i isprobala kaže kako osvežava, revitalizuje, smanjuje nadutost i umiruje probavni trakt, podstiče probavu, a sadrži vrlo malo kalorija.

Ovo je recept za Sasi vodu:

Sastojci: 8 čaša vode (ukupno oko dve litre); 1 kašika rendanog đumbira; 1 svež krastavac srednje veličine; 1 limun srednje veličine; 12 listića zelene nane.

Priprema: Krastavac i limun nasecite na tanke šnite pa stavite u vodu zajedno sa svim ostalim sastojcima. Promešajte i ostavite u frižideru preko noći. Procedite.

Za nedelju dana struk se smanji za 8 centimetara: Ovaj čaj svi piju! (RECEPT)

Nutricionistkinja napominje kako se tokom tih četiri dana, dok se pije ovaj napitak, moraju izbegavati slatkiši te ostala nezdrava hrana kao i masni te visoko kalorični obroci. Nije dobro piti niti gaziranu vodu. Treba jesti zdrave namirnice u malim obrocima i kretati se više nego inače.

Gotovo svi sastojci su prirodni diuretici što će podstaći izbacivanje suvišne tečnosti iz tela, tako da imajte na umu da ćete češće morati u toalet, piše Healthy Magazine.

Umesto laksativa: Popijte ovaj napitak uveče, a ujutru sasvim izbacite otrove! (RECEPT)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs