Rigorozno

Kejt Midlton otkrila svoju dijetu: Zbog ovog je tako mršava!

Ovaj način ishrane zahteva mnogo odricanja, ali se na kraju isplati
Fitnes & Nutricija
13:08h Autor:
Kejt Midlton otkrila svoju dijetu: Zbog ovog je tako mršava!
Foto: AP/ Eric Fererberg
1 / 2 Foto: Profimedia

Kako je Kejt uspela da izgubi težinu odmah nakon rođenja dece i ostane u savršenom stanju, interesovalo je mnoge žene širom sveta. Da bi kreirala sliku savršenstva, Kejt koristi poseban režim ishrane koji se sastoji uglavnom od sirovih namirnica.

Meni je pripremio nutricionista, a dominiraju proizvodi kao što su lubenica, godži bobice, mleko badema, razne vrste salate. Stručnjaci potvrđuju efikasnost ove dijete i preporučuju ove komponente za dobro zdravlje i prelepu figuru.

Sveže salate Kejt jede začinjene kvalitetnim maslinovim uljem. Sirovo povrće se kombinuje sa različitim vrstama sira ili morskim plodovima. Oni su nisko-kalorični i suštinski oslobođeni od štetnih ugljenih hidrata.

Uprkos iznenađujućim rezultatima, sirova hrana u svom najčistijem obliku, nije najbolji način da se obezbede sve potrebe našeg tela. U vezi sa ovim, preporučljivo je da se kombinuje sirovo voće i povrće sa klasičnim supama i jelima koja su pečena ili kuvana na pari.

Dijeta Kejt Midlton: 3 važne faze

1. Prva faza dijete preporučuje tri obroka dnevno, hrana se konzumira umereno. Posebna pažnja je posvećena namirnicama koje su bogate proteinima kao što su masno meso, belanca, mlečni proizvodi i gotovo sve vrste morskih plodova i ribe.

Pića, kafa i čaj su dozvoljeni, ali ne više od 2 litra dnevno. U manjim količinama se može koristiti med, senf, sirće, so i maslinovo ulje. U prvoj fazi, koja traje najmanje nedelju dana između obroka dozvoljeno je nekoliko malih zalogaja. Na primer, mali komad čokolade ili voća, ali ne banane i grožđe.

2. U drugoj fazi dijete Kejt Midlton, naš zadatak je da sačuvamo izgubljene kilograme.

Meni u suštini ostaje isti, sa jedinom razlikom da je količina utrošenog povrća neograničena. Ili, kombinujete meso, ali manji deo zeleniša. Večera treba da bude najkasnije tri sata pre spavanja.

3. Tokom treće faze svakodnevnoj ishrani se uključuje pirinač, krompir, nekoliko kriški hleba i visoko-kalorijsko voće kao što su grožđe i banane. Međutim, porcije su znatno smanjene.

I naravno, evidentno je da nijedna dijeta nije 100% efikasna bez vežbanja. Kejt Midlton nije prestala da se bavi sportom, čak i tokom trudnoće. Princ Vilijam je napravio ličnu teretanu za svoju voljenu suprugu, koju je redovno posećivala 5 puta nedeljno. Pored klasičnog fitnesa i ishrane, Kejt je zainteresovana za jogu. Pre rođenja dece, ona je prisustvovala posebnim kursevima sa ličnim trenerom za jogu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs