Izgled

Glumica smršala 36 kilograma bez kapi znoja: Njena tajna je tako jednostavna! (FOTO)

Ne želim da mršam više od ovoga. Volim da imam malo mesa na svojim kostima, priznala je glumica
Fitnes & Nutricija
14:54h Autor:
Glumica smršala 36 kilograma bez kapi znoja: Njena tajna je tako jednostavna! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 3 Foto: Profimedia

Američka pevačica i glumica Dženifer Hadson, danas se može pohvaliti sa 36 kilograma manje, a svoje tajne je otkrila u televizijskom šou Lorejn Keli.

"Nisam vežbala, jer nemam vremena za to. Samo sam dobro pazila šta jedem. Strogo sam vodila računa o tome šta unosim u telo - šta jedem, ali i pijem. Kad god sad odem u restoran, uvek se pitam da li je sada prekasno da jedem ili tokom dana, da li je prerano za novi obrok", otkrila je simpatična glumica, koja zaista izgleda bolje nego ikad.

Ali, ako ste mislili kako je glumici cilj da postane mršavica, gadno ste se prevarili, a to je potvrdila slavnoj Opri Vinfri.

Ovo je najzdraviji doručak na svetu: Sprečava bolesti, topi kilograme! (RECEPT)

"Došla sam do određenog stepena i ne želim dalje da mršam. Volim meso na svojim kostima, konfekcijski brojevi 0 ili 2 nisu za mene", zaključila je. Priznala je i kako je dobila puno samopouzdanja, a sada može i puno više da eksperimentiše sa modom.

"Ono što sam prvo isprobala su tzv. suknje olovke visokog struka, jer volim klasičnije krojeve. Sada mogu obući malu, crnu haljinu, ali preko nje nabaciti dobar kaput, kako bi se ljudi zapitali ko sam. To stvara zapaženu prisutnost."

Napitak zbog koga se Opra Vinfri prepolovila: Sprečava rak, ubrzava metabolizam! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs