Prirodan eliksir lepote

Limun uklanja akne i čisti kožu

Posvetlile kosu i omekšajte usnhe ovom žutom namirnicom, koja bi trebalo redovno da stoji u vašoj kuhinji, jer ima brojna lekovita svojstva

Nega
18:07h
Limun uklanja akne i čisti kožu

Jedan od najbogatijih izvora vitamina C upravo je ovo kisleo žuto voće. Limun ne samo da je dobar za zdravlje vašeg organizma, već ima i neka druga lekovita svojstva.

Limunom se rešite akni i mitesera

Limunov sok jako dobro čisti vašu kožu. Jedan limun narežite i utrljajte ga po celom licu u borbi protiv akni i mitesera. Možete dodati i malo meda uz limun, što je odlično za određena manja mesta, a rezultati su brže vidljivi. Pre ispiranja sa lica, ostavite da deluje 5-10 minuta.

Posvetljuje kosu

Umesto trošenja novca na izbeljivače, kombinirajte malo limunovog soka sa svojim regeneratorom i sedite na suncu nekoliko sati pre pranja kose. Nakon nekoliko ponavljanja, vaša kosa biće znatno svetlija.

Omekšava usne

Kako biste ublažili problem ispucalih usana, trljajte ih limunovim sokom, a zatim isperite. To će vam pomoći da se rešite mrtvih ćelija, a vaše usne biće glatke i meke. Jedino zapamtite da limunov sok ne smete dugo držati na svojoj koži, jer nakon dužeg vremena kiselina oštećuje vašu kožu, posebno ako ste izloženi suncu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs