Poseban režim ishrane

Nada Macura smršala 8 kg: Najpoznatija srpska doktorka otkriva tajnu!

Žena koja svakodnevno obaveštava javnost o radu Hitne pomoći pre nekoliko meseci podvrgnuta je specijalnom režimu ishrane, zbog čega se oseća bolje, a rezultati su i te kako vidljivi
Nutricija 07.04.2016. - 18:36h
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Doktorka Nada Macura, portparolka Hitne pomoći, dugo je pokušavala da se otarasi suvišnih kilograma, primenjivala je razne dijete, ali tek nedavno je otkrila pravi recept za mršavljenje i već je uspela da skine sedam do osam kilograma.

 

Macura nije želela da nam otkrije o kakvoj je dijeti reč, ali priznaje da bi volela da liniju dotera i vežbanjem sa pop pevačicom Anom Nikolić, sa kojom je imala medijski sukob pre oko godinu dana.

 

"Ukoliko bi me Ana pozvala da vežbam u njenom fitnes centru i ako mi ne bi te treninge naplatila, rado bih postala njen redovni vežbač. Ona je vrlo zgodna devojka, vodi računa o svom izgledu, te verujem da bih bila u sigurnim rukama. Ja nemam loše mišljenje o njoj, a novinari su napravili celu tu halabuku u vezi sa mnom i njom", izjavila je bez ustezanja Nada.

 

Žena koja svakodnevno obaveštava javnost o radu Hitne pomoći pre nekoliko meseci podvrgnuta je specijalnom režimu ishrane, zbog čega se oseća bolje.

 

Nada Macura za Stil: Ako želite da budete negovane i mladolike, vodite računa o ovome!

 

Foto: Kurir / Zorana Jevtić
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

"Ne bih da otkrivam o kakvoj dijeti je reč, jer ne bih nikoga da reklamiram, ali mogu da kažem da sam po prvi put zadovoljna, jer su rezultati vidljivi. Toplo preporučujem svima koji žele da koriguju ishranu, to jest da isprobaju neku dijetu, da je uspeh zagarantovan, ukoliko zaista žele da smršaju. Sve polazi iz glave. Tada ste vi svoj lekar, svoj nutricionista", kaže Nada ohrabrujućim tonom i nastavlja:

 

"U principu, ja nisam drastično promenila ishranu od one koje se već dugo pridržavam. Retko večeram, unosim dosta voća, dosta povrća, kao i dosta tečnosti. Ono što je važno ovog puta je da sam konačno batalila gazirane napitke, grickalice i slatkiše. Žudim za nekom tortom, za nekim kolačima", požalila se portparolka.

 

Na pitanje da li to znači da udvarači u startu gube šansu kod nje ako je pozovu na kolač, Nada je rekla da trenutno ne razmišlja o potencijalnim partnerima, jer je posvećena poslu.

 

Salo će se samo istopiti kad rešite ovaj problem: Glavni razlog zašto ne mršavite!

 

Foto: Kurir / Nebojša Mandić
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...