Potpuno neobično

Bliznakinje platile 200 hiljada dolara da budu identične: Dele istog dečka, posao, krevet! (FOTO)

Sestre bliznakinje Ana i Lusi Desinke iz Australije potrošile su preko 200 hiljada dolara na plastične operacije kako bi izgledale identično, a osim toga dele isti krevet, posao, ali i dečka
Zanimljivosti
22:14h
Bliznakinje platile 200 hiljada dolara da budu identične: Dele istog dečka, posao, krevet! (FOTO)
Foto: Facebook / AnnaLucy DeCinque

Ana i Lusi Desinke iz Australije su 28-godišnje sestre bliznakinje koje izgledaju identično, ali ne samo zahvaljujući činjenici da su delile majčinu utrobu, već i tome što su potrošile pravo bogatstvo na razne plastične operacije kako bi nivo sličnosti dovele do savršenstva - stavile su implante u grudi, usne, ali i lažne obrve i trepavice.

Međutim, to nije jedino po čemu su ove dve Australijanke specifične. Kako i same kažu, one dele isti krevet, posao, Fejsbuk nalog, ali i dečka.

"Trenutno se zabavljamo sa istim dečkom. Troje nas je u vezi", rekla je Ana za Njujork Post. "Imamo isti ukus po pitanju svega, pa je logično da će nam se svideti isti dečko", dodala je.

"Imamo zajedno seks, sve troje", završava Ana.

Ana i Lusi, koje su rođene sa samo minut razlike, žive sa 71-godišnjom majkom u kući u Perti. Novac daju na sređivanje, iste spa tretmane, treninge, ali mini uske haljine kojima su opsednute.

"Nikada ne nosimo dva puta istu odevnu kombinaciju kada izlazimo. Sve mora da bude novo", objašnjava Lusi.

Na kraju, bliznakinje objašnjavaju da ne mogu da zamisle dan kada su razdvojene, i smatraju da takav dan nikada neće doći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs