Neobična ishrana

Ceo dan jela samo afrodizijake: Evo šta joj se desilo nakon ludog eksperimenta!

Za dezert je pojela čokoladni mus, koji je sadržao mnogo vina, koji sadrži resveratrol, antioksidant koji potpomaže cirkulaciju i poboljšava cirkulaciju pre i posle odnosa
Nutricija
16:02h Autor:
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Jedna devojka je odlučila da sprovede zanimljiv eksperiment: celog dana je jela isključivo hranu koja podiže seksualno uzbuđenje. Njene utiske preneo je portal MensHealth.rs:

 

Doručak

 

Devojka koja je sprovela ovaj eksperiment započela je dan bananom, budući da je čitala da će kalijum njenoj vagini pružiti posebnu snagu. Banana sadrži kalijum, ključni nutrijent za snagu mišića. A kada postižete orgazam, kontrakcija će biti mnogo intenzivnija.

 

Međutim, nije imala previše uspeha kod dečka, budući da se on ponašao kao da ona nije tu. Ne možemo da tvrdimo da li je ovaj afrodizijak neuspešan ili je njen dečko neosvojiva tvrđava.

 

Mesec dana pili ekstrakt nara: Iskustvo 60 ljudi izazvalo haos!

 

 

ina

 

Pojela je još jednu bananu, a onda naručila i jedan smuti sa lubenicom, koja sadrži citrulin, koji opušta krvne sudove poput vijagreOvo ju je malo zabrinulo budući da je rezervaciju za večeru imala oko 20 časova, pa nije želela da njena seksualna želja eksplodira do tada.

 

Ručak

 

Bila je zabrinuta da je previše seksualnog naboja, pa je ručala tek oko 15 časova. Avokado stimuliše seksualne odgovore, poput oticanja klitorisa i lubrikacije vagine, a ako tome pridodamo i kalijum koji je putem banane unela u organizam, devojka je pretpostavila da će do kraja večeri nastati haos.

 

Šta se dešava u mozgu kada umesto slatkiša pojedete voće: Eksperiment otkrio!

 

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

 

Večera

 

Do večere, ona je bila mnogo gladna, jer je tokom celog dana jela samo voće i povrće. Prvo je jela ostrige iako je rado želela da smaže burger, ali se rukovodila činjenicom da amino kiseline iz ostriga pokreću produkciju seksualnih hormona.

 

Nakon toga je naručila čili pastu, pošto je u Njujork Tajmsu pročitala da čili otpušta endorfin koji ima ključnu ulogu u seksualnom uzbuđenju i morala je da prizna da je bilo veoma seksi kada usne nije osećala 45 minuta.

 

Za dezert je pojela čokoladni mus, koji je imao toliko vina, koji sadrži resveratrol, antioksidant koji potpomaže cirkulaciju i poboljšava cirkulaciju pre i posle odnosa.

 

Do kraja večeri, njen dečko je izgledao toliko dobro da nije znala da li je to zbog afrodizijaka ili zato što nije želela da celodnevno konzumiranje afrodizijaka bude bez efekta.

 

Studija iz 2015. godine, koju je sproveo tim doktora za časopis International Society for Sexual Medicine, otkrio je da ništa što je ova devojka jela zapravo nema seksualnu moć.

 

Najbolji seks u životu još niste doživeli: Desiće vam se tačno u ovoj godini!

 

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...